Masum 412. Bölüm izle | Masum 8 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 412. Bölüm izle | Masum 8 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 8 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 412. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 412. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 412. bölüm özeti

Gopi tüm gerçekleri öğrenmiş ve intikam almak için harekete geçmişti. Gemileri yakan Gopi, Jigar’a resti Ahem’in hisselerinin kendisinde olduğunu söylemişti. Jigar, Pari ve Monica Gopi’nin bu sözleri karşısında şoke olmuştu. Doktor Modi konağına yerleşti! Gopi’nin bu restiyle beraber Doktor Krishna ve Kokila Modi konağına yerleşir. Krishna odasına geçerken Ahem’in resmini görür. Gopi’nin hala Ahem’i sevdiğini gören Krishna resmen bakarak Ahem’in çok şanslı bir erkek olduğunu söyler. Ardından doktor Krishna Kokila ile ilgilenir.

Doktor gittikten sonra Gopi Kokila’nın yanına gelir. Ona Mera’yı sorar. Mera’yı hiç göremediğini söyler. Koki Mera’nın çok değiştiğini ve zalim birine dönüştüğünü Gopi’ye anlatır.

Shravan sinirlendi! Diğer tarafta Shravan ise Vidya’nın kafasındaki yarayı fark eder. Vidya’ya kafana ne oldu diye sorar. Ancak Vidya cevap vermez. Shravan bunu yapanın Mera olduğunu hemen anlar. Bu sefer Vidya ne derse desin susmayacağını söyleyerek aşağıya iner.

Shravan ve Mera kavga etmeye başlarlar. Shravan nasıl Vidya’nın kafasına zarar verebilirsin diyerek Mera’ya bağırır. Mera ise istediğimi yaparım diyerek onu tersler. Hatta biraz daha konuşursan hepinizi konaktan tarım diyerek de tehditler savurur.

Mera ve Vidya arasındaki gerçekler! Kavgaya Daram’da dahil olur. Mera ve Shravan’ın bu tartışmaya son vermesini ister. Tam bu esnada Gopi konağa girince gözler bir anda ona döner. Gopi burada neler oluyor diye herkesi ikaz eder.

Mera Gopi’yi görür görmez ona kızmaya başlar. Gopi’yi Ahem’i unutup hemen başka bir adamla evlenmekle suçlar. Gopi ise Ahem’i asla unutmadığını söyleyerek Mera’yı susturur. Ardından ikilinin neden kavga ettiğini sorar.

Mera tüm olanları anlatır. Olaylar şöyledir. Bir gün Vidya bebeğine yağ sürüp masaj yapmıştır. O esnada Vidya tüm yağı yere dökmüştür. Mera Yağı fark etmeden yürürken kaymış. Dengesini kaybederek merdivenlerden düşmüştür. Mera düşme nedeniyle karnındaki bebeğini kaybetmiştir.

Bu yüzden Mera yıllar boyunca Vidya’ya düşmanlık duymuştur. Ona sürekli eziyet etmiştir. Vidya ise olanların bir kaza olduğunu bir türlü kardeşine inandıramamıştır. Tüm bu trajik olaylar herkesi tekrar üzer. Gopi Mera’yı sakinleştirip iki kardeşin arasını düzeltmeye çalışır ancak bunun bu kadar kolay olmayacağını hemen anlar.

Jigar doktoru tersliyor! Gopi Modi konağına geri döner. Modiler yemeğe oturmuşlardır. Doktorda masaya oturmak isteyince Jigar buna karşı çıkar. Gopi ise doktora oturmasını söyler. Doktorun masaya oturmasını istemeyen hemen konağı terk edip gidebilir diyerek Jigar’ı susturur. Jigar ise konakta tek çalışanın kendisi olduğunu söyleyerek Gopi’ye laf çarpar.

Modi konağında Jigar Gopi çekişmesi devam ederken diğer tarafta uzun yıllar sonra bir ilk gerçekleşir. Vidya Mera’ya yemek götürnce Mera abakalrı yere fırlatır. Vidya artık yeter diyerek Mera’ya ilk defa karşı çıkar. Tüm olaylar bir kazaydı bu zamana kadar eziyetlerine dayandım ama artık yetti diyerek ona bağırır.

Yeni patron Gopi! Odasında Jigar’ın sözlerini düşünen Gopi ise farklı bir karar alır. Hatırlarsak Jigar evde tek çalışanın kendisi olduğunu söylemişti. Gopi ertesi gün iş yerine giderek toplantıya katılır. Çalışanlara kendini tanıtarak yeni patronu gösterir. Dosyaları inceleyen Gopi yeni ve karlı kararlar alır. Bunlar Jigar’ın kararlarının tam tersi kararlardır. Jigar Gopi’ye itiraz etse de Şirketin hisselerinin çoğunluğu Gopi’de olduğu için onun dedikleri yapılır.

Gopi Modi konağına döndüğünde ise Jigar evde olay çıkartır. Gopi’nin tüm işleri batıracağını söyler. Gopi ise şirket dosyalarını incelediğini, Ahem’den sonra her yıl şirketin zarar ettiğini anlatır. Jigar Gopi’nin söyledikleri karşısında mal gibi kalır. Kokila ise Gopi’ye destek vererek ona doğru yolda olduğunu söyler.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.