Masum 413. Bölüm izle | Masum 9 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 413. Bölüm izle | Masum 9 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 9 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 413. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 413. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 413. bölüm özeti

Gopi şirkete gidip toplantılara katılmış ve yeni patronun kim olduğunu göstermişti. Kokila ise Gopi’ye tam destek vererek onun yanında olmuştu. Koki’den Gopi’ye tam destek! Gopi her ne kadar panik olsa da Kokila onu sakinleştirir. İş hayatında kadınların da yer alabileceğini ispatlamasını söyler. Koki bunca zaman gerçekleri ortaya çıkaramadığını ama Gopi’nin her şeyi ortaya çıkararak düzeltebileceğini ona anlatır. Gopi Koki’nin desteğini aldığı için mutlu olur.

Diğer tarafta Vidya kızı için doğum günü partisi verecektir. Mera partiye destek olmaz. Vidya’ya karşı içinde büyük bir kin besler.

Doğum gününe davetli olan bir Gopi ise Kokila’nın yanına gider. Koki doktor Krishna’nın da onunla gelip gelmeyeceğini sorar. Gopi sessiz kalarak ilerler. Koki Doktora gidebileceğini söylerken Doktor Krishna oldukça mutlu olur.

Mera şaşırtıyor!  Gopi ve Krishna yola çıkarken Vidya kızıyla konakta aşağı iner. Vidya doğum günü için yapılan süslemeleri görünce şaşırır. Bu sürprizi Daram’ın yaptığını zanneder ancak Daram yapmamıştır. Sürprizi yapan Mera’dır. Mera’nın böyle bir şey yapması Vidya’yı şaşırtır. Zira bir gün önce Vidya Mera’dan hazırlıklar için para isterken Mera partiye karşı çıkmıştı.

Mera’nın bu davranışları kafa karışıklığı yaratsa da Vidya kardeşine güvenir. Kardeşine teşekkür eder. Mera sadece süslemeler değil minik kıza güzelde kıyafet alır. Ayrıca onu sevip yakın davranır. Gopi’de Mera’nın ani değişikliğine şaşırsa da ortamın keyfini çıkarmaya karar verir.

Mera’nın amacı ne? Gopi, doktor, Vidya herkes miniklerle oynamaya başlar. Bu esnada Mera onları videoya alarak Pari’ye atar. Mera’nın amacı Pari’yi gaza getirmektir. Siz orada otururken Gopi ve doktor eğleniyor der.

Mera Pari’ye bunları derken tam tersi eğlence de Vidya’nın kızına daha da yakın davranır. Onunla pasta kesip pastayı yedirir. Bu esnada Shravan biraz endişelidir. Mera’nın kızlarına zarar vermesinden korkarlar. Ancak Mera hiçte öyle yapmaz. Üstüne gece de doğum günü kızıyla beraber uyumak ister.

Mera’nın aklında ise hala Vidya’ya olan kini vardır. Vidya’nın kızına öldürmeyi dahi düşünür. Bunu sesli halde tapınakta söylerken Mera’nın üvey kızı duyar.

Akşam olduğunda Mera minik kızla beraber uyur. Vidya kızının olmamasından gerilerek Mera’nın yanına bahaneyle gider. Ona kızının ayıcığını verir. Mera ise kızının çoktan uyuduğunu söyleyerek Vidya’yı yollar. Mera elbette küçük kıza hiçbir şey yapmaz. Bu kadar gözü dönmüş biri değildir.

Koki altınlarını Gopi’ye verecek! Modi konağında ise Pari oyunlar yaparak Kokila’ya hizmetçilik yaptırmak ister. Ancak Gopi durumu hemen fark edip Pari’ye ağzının payını verir. Bu evde Koki’nin asla hizmetçilik yapmayacağını açıkça dile getirir. Pari ve Monica’nın oyunları başlarında patlar.

Bu arada Gopi’nin ise kafası bir hayli karışıktır. Şirketin yeni patronu olmuştur ancak şirketin durumu kötüdür. Yeni işler için sermaye gereklidir. Gopi bir yandan bunları, diğer yandan Pari ve Jigar’ı alt etmeyi ayrıca kızlarını nasıl barıştıracağını düşünüp durur. Gopi’nin omuzlarında büyük bir yük vardır.

Jigar öfkeli! Kokila bu yüke yardımcı olmaya kararlıdır. Bu yüzden Gopi ile konuşur. Ona altınlarını vermek ister. Gopi bunu reddetse de Koki ısrarcı olur. Gopi böylelikle yeni iş için sermayeyi bulmuş olur. Tabi Pari tüm bunları dinler. Hemen gidip Jigar’a yetiştirir. Jigar Gopi’yi engellemenin yollarını düşünmeye başlar.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.