Masum 414. Bölüm izle | Masum 10 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 414. Bölüm izle | Masum 10 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 10 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 414. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 414. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 414. bölüm özeti

Gopi, Jigar ve Pari’ye karşı duruşuyla hepimizi şaşırtmıştı. Gopi ayrıca iş dünyasına da atım atmak istemiş Kokila’da altınlarını Gopi’ye vererek ona destek olmuştu. Urmi’den Gopi’ye tam destek! Pari bunu engellemek için elinden geleni yapmak ister. Bu amaçla öncelikle Jigar’a tüm olan biteni anlatır. Gopi ise Urmila’nın yanına gitmek için yola çıkar.

Ancak evin şoförü aracın bozulduğunu söyler. Gopi’ye yardım eden ise doktor Krishna olur. İkili beraber Urmila’nın evine doğru yola çıkar. Bu işin arkasında ise Koki vardır. Şoför ile konuşan Koki Gopi ile doktorun birbirlerine yakınlaşması için böyle minik bir oyun yapmıştır.

Gopi Urmila ve Sona’nın yanına geldiğinde onlara kafasındaki planı anlatır ve yeni yapacağı işte ikiliden yardım ister. Urmila’nın Gopi’ye desteği tamdır. Sona ise hamile olduğu için tam destek veremese de o da elinden geleni yapacağını söyler.

Jigar altınlara karşı çıkar! Ailesinin desteğini alan Gopi için artık tek şey kalmıştır. Kokila’nın verdiği altınları bozdurup bir an önce iş hayatına başlamak. Ancak Jigar buna karşı çıkar. Gopi’nin elindeki altınları almak ister. Pari ile birlikte ikili Gopi’yi engellemeye kararlıdır. İkiliyi susturacak kişi ise Koki’dir.

Kokila altınları eline alarak tüm bunların kendisine ait olduğunu söyler. Altınları Gopi’y verdiğini ve kimsenin bunu engelleyemeyeceğini de sözlerine ekler. Jigar ve Pari Koki’nin sözlerinden sonra hiçbir şey diyemezler. Koki’nin müdahalesiyle altınlar rehinciye verilir. Gopi altınlar karşılığında para alır.

Gopi Meydan okuyor! Kokila Gopi’ye yeni işinde başarı dilerken Pari, Gopi’ye meydan okur. Gopi’nin işinde başarısız olursa Modi soyadını lekeleyeceğini söyler. Bu yüzden başarısız olursa bu konağı terk etmesini ister. Kokila araya girerek bu saçma restleşmeyi önlemek ister. Ancak Gopi Pari’nin meydan okumasını kabul ettiğini ilan eder.

Böylelikle Gopi için zorlu başlayacak olan iş hayatı daha da zor bir hal alır. Gopi eğer işinde başarısız olursa hem Kokila’nın altınlarını kaybetmiş hem de konaktan kovulmuş olacaktır.

Gopi’nin yeni atılacağı iş dalı ise sari üreticiliği yapmaktır. Gopi bu amaçla yüklü miktarda kumaş satın alır. Ayrıca işçi kadınlarla da anlaşarak üretime bir an önce başlamak ister. Gopi tüm bu planlamaları yaparken bir iş adamından yüklü miktarda siparişte almanın mutluluğunu yaşar.

Pari rahat durmuyor! Gopi için işler oldukça iyi başlarken Pari ve Monica üretim alanının çevresinde dolanmaya başlar. İkili Gopi’nin işlerini baltalamak için oradadır. Ve giç zaman kaybetmeden şeytanlık yapmaya başlarlar.

Kumaşların asılı olduğu yöne doğru çalışan vantilatörü görürler. Vantilatöre çamurlu su dökerek asılı olan tüm kumaşları pislik içinde bırakırlar. Gopi kumaşları o halde görünce şoke olur. Çok geçmeden Monica ve Pari’de ortaya çıkınca suçu kimin işlediği belli olur. Koki iki şeytanı oradan kovar.

Uzaktan tüm bu olanları gören doktor Krishna hemen telefona sarılıp bazı siparişler verir. Krishna bu siparişleri Koki’ye vererek sarileri bunlarla kolayca temizleyeceklerini söyler. Koki Gopi’ye malzemeleri götürürken tüm bunları doktor Krishna’nın yaptığını söylemeyi ihmal etmez.

Gopi engelleri aşıyor! Bu problemin çözülmesiyle işler tekrar başlar. Gopi işleri yetiştirmek için tüm gece kadınlardan mesai yapmalarını ister. Bunun karşılığında dinlenmeleri için tam gün izin verecektir. Kadınlar bunu kabul edip tüm gece çalışmaya başlarlar.

Ancak Monica ve Pari yine rahat durmaz. Kadınlara ilaçlı çay götürerek onları uyuturlar. Gopi kadınları uyurken görünce şoke olur. Doktorun yardımıyla kadınlar yeni bir karışım içer ve uykulu da olsalar çalışmaya başlarlar.

Gopi ve kadınların özverisi sayesinde sari demoları yetişir. Ertesi gün iş adamı gelince Gopi ilk örnekleri gururla gösterir. İş adamı ürünleri çok beğenir ve ön ödeme yapar. Gopi ilk iş deneyiminde oldukça başarılı olur. Pari ve Monica ise mal gibi kalırlar.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.