Masum 415. Bölüm izle | Masum 11 Mayıs Salı Özeti ve Fragmanı

Masum 415. Bölüm izle | Masum 11 Mayıs Salı Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 11 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 415. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 415. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 415. bölüm özeti

Gopi sari işine girmişti. Pari ve Monica ise Gopi’nin işlerini baltalamak için elinden geleni yapmış ancak her seferinde başarısız olmuştu. İşçiler işi bıraktı! Gopi iki şeytanın tüm engellemelerine rağmen anlaşmayı sağlar. Gopi yüklü miktardaki sari siparişlerini yetiştirmek için çalışmaya başlar. Ancak Pari şeytanı durmaz. Öncelikle işçilerin kafasını karıştırır. Gopi’nin maaşları geç ödediğini söyler.

Tabi Pari şeytanı bununla da kalmaz. İşçilerin aklını çelerek onlara daha fazla para vadedip işten ayrılmalarını sağlar. Gopi bir anda tüm işçilerini kaybeder. Gopi bu duruma çok üzülür. Şimdi ne yapacağını bilmez haldedir. İşçileri gitmiş, yetiştirmesi gereken sariler ise öylece duruyordur.

Koki çözüm buluyor! Tüm bu zorlu durumu çözecek kişi ise Kokila olur. Koki Gopi’yi sakinleştirir. Ardından Urmila’yı arar. Tüm atölyeyi Urmi’nin evine taşımaya karar verirler. Urmi, hatta hamile olmasına rağmen Sona’nın da yardımıyla bu işi başaracaklarını söyler. Gopi böylelikle birazda olsa kendine gelmeyi başarır.

Diğer tarafta Mera’nın iyilik meleğine dönüşmesinin nedeniyse belli olur. Vidya’nın minik kızı Mera’ya anne der. Mera Vidya yüzünden bebeğini kaybetmişti. Şimdi ise Vidya’nın bebeğini alarak bu durumun öcünü almak ister.

Gopi’nin işleri tıkırında! Gopi’nin işleriyse oldukça iyi ilerlemektedir. Urmila’nın evi adeta bir atölyeye çevrilmiş ve herkes tam gaz işlerle ilgileniyordur. Ayrıca Urmila’nın herkese bir sürprizi de vardır. Urmila mahalledeki kadınlara haber vererek onları da işe alır. Mahalleli para kazandıkları için mutlu olurken Gopi’de işlerinin hızla ilerlemesinden ötürü memnundur.

Tüm bu gelişmelere sinir olan Pari ise durumu Jigar’a anlatır. Gopi’nin işleri oldukça iyi ilerliyodur. Bu durumsa Pari’nin iddiayı kaybetmesi anlamına geliyordur. Bu yüzden bir şekilde Gopi’nin işlerine yine burunlarını sokmaları gereklidir. Burada fikir Monica’dan çıkar. Monica kılık değiştirerek Urmi’nin evine sızmayı teklif eder.

Pari ve Monica palyaço oldu!  İki şeytanın fikri ise palyaço kılığına girerek sızmak olur. Çocukları eğlendirdiklerini söyleyerek Urmi’nin evine başarıyla sızarlar. Burada ikilinin amacı işleri engellemektir. Nitekim aradıkları fırsatta ellerine geçer. Sariler için gerekli olan bir malzemeyi gizlice çalarlar.

İki şeytan işlerini halledip uzaklaşmak isterken Urmila palyaçolardan birnin sesini tanır. Bu Pari’nin sesidir. Pari ve Monica durumun ortaya çıkacağını anlayınca hemen kaçarlar. Bu arada Gopi önemli bir malzemenin olmadığını fark eder. Doktor Krishna ise palyaçolardan düşen bir halhalı gösterir. Koki bu halhalın Pari’ye ait olduğunu hemen anlar.

Halhal kimin? Koki ve Gopi bu yapılanı iki cadının yanına bırakmak istemez. İkili halhalı alıp Modi konağına giderler. Ancak Pari halhalı düşürdüğünü fark ederek çoktan yenisini ayağına takmıştır. Gopi ve Koki’nin delili ise bir anda işe yaramaz hale gelir.

Pari ve Monica bu işten sıyrılsalar da durmak bilmezler. Pari bu sefer herkesi şaşırtacak bir karara imza atar. Urmi evine giderek Sona’yı affettiğini söyler. Onun tekrar Modi konağına gelmesini ister. Sona bu konuda Pari’yi dinlemek istemese de Gopi’de Sona’nın kaynanası ile barışmasından yana konuşur.

Sona Gopi’nin sözleriyle ikna olur. Yıllar sonra ilk defa Modi konağına gider. Bu durum herkesi mutlu ederken Pari’nin sinsi planları ise elbette devrede olacaktır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.