Masum 419. Bölüm izle | Masum 15 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 419. Bölüm izle | Masum 15 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Masum'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden önemli Hint oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yeni günün neleri getireceği merak konusu. Haftanın her günü yayınlanan dizi için herkes ekran karşısına kilitlenecek. Yüzlerce bölümdür seyircilerinin ilgiyle takip ettiği dizinin yeni günü bir an önce izlenmek üzere sorgulanıyor. Masum 15 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 419. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 419. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 419. bölüm özeti

Gopi Jigar ile anlaşmak istememiş. Jigar Pari’nin altınlarını işi için ondan almıştı. Pari altınlarının gitmesinden Gopi’yi sorumlu tutarken onu öldürmek için planlar yapmıştı. Pari ilk planında başarılı olamamış ancak intikam almak için tekrar harekete geçecektir. Nianya Vidya’yı öldürmek istiyor! Modi konağında bunlar olurken diğer tarafta Nianya enteresan işler peşinde koşuyordur. Nianya elinde mermi ve suikast için kullanılan eldivenlerle ilerlerken yanlışlıkla Mera ile çarpışır.

Mera Nianya’ya kızıp ne işler çevirdiğini sorar. Nianya bir an önce elindekileri saklayıp gitmek ister. Mera yere düşen eldivenleri alıp bakınır ve bunları ne için aldığını sorar. Nainya yalan söyleyerek ondan kurtulmayı başarır. Mera’nın mermileri görmemesine ise çok sevinir.

Nianya soluğu hemen depoda onu bekleyen sevgilisinin yanında alır. Onunla planlarından konuşurlar. Nianya elindeki silahı göstererek Vidya’yı öldürmeyi planlarlar. Ayrıca tüm suçu Mera’ya atarak bu işin içinden kurtulmayı ve tüm servete konmaya karar verirler.

Premila’yı akrep ısırdı! Modi konağında Urmi ise Kokila’nın yanına giderek onunla konuşur. Gopi’nin kaynanasının niyetini bir türlü anlayamayan Urmi onun Gopi’ye bir iyi bir kötü davrandığını söyler. Kokila ise kaynana ve gelin arasında bu tarz şeylerin olabileceği cevabını verir. Ancak Urmi Premila’nın kötü biri olduğunda kararlıdır.

Bu arada iki şeytan akrep planını tekrar devreye sokar. Akrep Gopi’ye doğru ilerlerken Pari ve Monica uzaktan izlerler. Ancak Premila akrebi görünce hemen koşar ve Gopi’den uzaklaştırır. Bu esnada Akrep Premila’yı sokar.

Modiler hemen doktor Krishna’yı arayarak durumu ona anlatırlar. Doktor akrep panzehriyle hemen konağa gelir. Annesini tedavi eder. Gopi ise kaynanasının yanına giderek ona teşekkür eder. Zira Premila hayatını kendisi için tehlikeye atmıştır.

Gizemli kişi devrede! Bu arada sari satıcısı tekrar Gopi’yi arar. Ona yeni siparişler verir. Gopi bu haberle çok mutlu olurken bilmediği bir şey vardır. Tüm bunlar gizemli biri tarafından planlanmaktadır.

Gopi son sürat sarileri hazırlama işine gitmek isterken kaynanasının arkadaşları ani bir ziyarette bulunurlar. Premila’nın arkadaşları öyle böyle değillerdir. Oldukça yüzsüz ve eleştirel olan bu kadınlar Gopi’ye hemen yüklenmeye başlarlar. Ona farklı farklı birçok içecek siparişinde bulunurlar.

Gopi mutfağa gidip içecekleri hazırlarken Pari ve Monica boş durmaz. Gopi servis yapacağı esnada önüne engel koyarlar. Gopi engele takılarak her şeyi döker. Tabi Gopi tekrar mutfağa gidip hazırlık yaparken misafirler Gopi’ye verip veriştirirler. Premila oldukça mahcup kalır. Gopi tekrar servis yaparken bu sefer kadınlar bardaklara laf söylerler. Gopi ile sürekli alay edip onu eleştirip dururlar.

Gelin kaynana kavgası! Kadınlar bununla da kalmaz. Gopi’den yemek isterler. Gopi bu sefer yemek hazırlamak için mutfağa döner. Aynı anda sarilere bakması da gereklidir. Kısaca bu işte Gopi’nin eline yüzüne bulaşır. Premila arkadaşlarını uğurlarken yerin dibine girer.

Gopi kaynanasından özür dilemek için onun yanına çıkar. Ancak Premila öfkeden delirmiştir. Gopi’ye telefonunu fırlatır. Bu esnada Krishna gelip ortalığı sakinleştirir. Gopi kaynanasından özür diler ve bir daha onu mahcup etmeyeceğini söyler.

Vidya ve Shravan gerçeği öğrendi! Diğer tarafta Mera ise rahat tavrıyla konakta dergi okur. Vidya Mera’ya kızını odaya neden kilitlediğini sorar. Mera ise onu yakında yatılı okula vereceğini söyler. Vidya kendi izni olmadan bunu yapamayacağını söylerken Mera onun annesi benim diyerek Vidya’yı susturur. Vidya Mera’nın bu dediğini anlamaz.

Aynı durum Mera ve Shravan arasında da yaşanır. Mera Shravan’a kızlarını yatılı okula vereceğini söyleyince Shravan ona kızıp bağırır. Kendi izni olmadan bunu asla yapamayacağını söyler. Bu esnada Mera elindeki kağıtları ikiliye göstererek kızlarının yasal olarak annesinin kendisi olduğunu söyler. Shravan ve Vidya bu duruma karşı çıkmak isterlerken Mera minik kızı yatılı okula gönderir.

Modi konağında ise Gopi sarileri yetiştirmeyi başarır. Koki ve Urmila’nın yardımıyla hem sari işini halletmiş hem de kaynanasını üzmemiştir.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.