Masum 42. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Mayıs Pazar

Masum 42. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Mayıs Pazar
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 43. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 43. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 42. bölüm özeti

Ahem içeri girer ve mumlarla gül yapraklarını görerek şok olur. Gopi yüzün gizlemeye çalışırken Ahem elini sıkıca tutar. Gopi mutlu olurken Ahem bu dramayı neden yapıyorsun diyerek bağırır. Gopi şok içinde ona bakarken Ahem hakarete başlar. Gopi elindeki bandajı gösterir ve bana yaptığın iyiliğin karşılığı olarak bunu düşündüm der. Ahem bunu insanlık gereği yaptığını söyler ve yanıldığını belirtir. Senin için bir şey yapmaya değmezmiş diye hakarete devam eder. Ahem sinirle çıkarken odayı temizlemesini ister. Gopi odasını temizlerken Raşi, Gopi’nin Ahem’e ne yaptığını ve tepkisini öğrenmek için yanına gidiyor. Gopi bu sırada mutfakta bir şeyler yapıyordur. Raşi onun acısını görür ve mutlu olur. Gopi’nin yanına gelir ve Ahem ile yaşadıkları geceyi anlatmasını ister. Ona daha fazla acı vermek için ben Jigar’a böyle bir şey yapsaydım unutulmaz yıl boyunca övgüye maruz kalırdım diye de kışkırtıcı konuşacaktır. Gopi ise sessizce onu dinliyor, hiç bir şey söylemiyordur. Hetal de mutfağa gelir ve Raşi Gopi’nin konuşmadığını söyler. Hetal neden diye soracaktır. Raşi Gopi’nin Ahem’e sürpriz yaptığını ancak sonuçlarını anlatmadığını söyler. Hetal de onun gazı ile Gopi’ye geceyi soracaktır. Raşi Hetal’den kardeşi Daval ile buluşmak için izin ister. Hetal bu kadar işin içinde izin isteyen Raşi’ye tepki gösterirken Raşi sonuçta kardeşi olduğunu ve düğününe bile katılamadığını bu yüzden onunla biraz zaman geçirmek istediğini söylecektir. Hetal mecburen izin verecektir.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 43. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 43. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.