Masum 421. Bölüm izle | Masum 17 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 421. Bölüm izle | Masum 17 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Masum'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden önemli Hint oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yeni günün neleri getireceği merak konusu. Haftanın her günü yayınlanan dizi için herkes ekran karşısına kilitlenecek. Yüzlerce bölümdür seyircilerinin ilgiyle takip ettiği dizinin yeni günü bir an önce izlenmek üzere sorgulanıyor. Masum 17 Mayıs Pazartesi Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 421. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 421. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 421. bölüm özeti

Mansi aniden ortaya çıkmış, Sona’nın ikiz bebekleri olmuş, Gopi ise Mera ve Vidya arasında yaşananları öğrenmişti. Gopi’den tokat! Gopi Mera’nın yaptıklarını öğrenir öğrenmez hemen yola çıkar. Mera’nın yaptıkları karşısında şoke olmuştur. Bu esnada Jigar ise büyük bir bunalımın içindedir. İşleri gittikçe kötüye gidiyor, ailesi büyüyor ve o bunlara yetişemiyordur.

Bu esnada Mansi Jigar’ı arar. İkili konuşmaya başlar. Jigar dertlerinden Mansi’ye bahsederken Mansi onu evine davet eder. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapacağını söyler.

Saygısız Mera! Bu arada Gopi Mera’nın evine varmıştır. Vidya gözyaşları içinde annesine sarılırken Mera yayılmış oturuyordur. Gopi Mera’nın yanına giderek ona hesap sorar. Tüm bu yaptıklarından neyin nesi der. Mera Vidya’nın küçük kızının artık kendi çocuğu olduğunu söyleyerek Gopi’yi tersler. Kimsenin işine karışamayacağını söyler. Gopi Mera’nın bu tavrına öfkelenir ve ona tokat atmak ister.

Mera Gopi’ye karşı koyarak elini tutar ve tokatı engeller. Vidya annesine nasıl saygısızlık yaptığını sorarken Mera Gopi’nin annesi olmadığını söyler. Gopi ne kadar uğraşsa da olayları çözmeyi başaramaz. Üzgün bir şekilde Modi konağının yolunu tutar.

Jigar oyuna geldi! Diğer tarafta Jigar ise Mansi’nin yanına gitmiştir. Jigar dertlerini anlatır. Borçlarının çokluğunu artık ne yapacağını bilemez durumda olduğunu. Mansi Jigar’a destek için para verebileceğini söyler. Jigar borcunun çok daha fazla olduğunu söyleyince Mnasi arkadaşlarından yardım alacağını söyler.

Nitekim Jigar’ın istediği parayı ayarladığını söyler. Ancak bunun için bir teminat gerekli olduğunu sözlerine keler.Jigar ne yapacağını düşünürken Mansi evi ipotek ettirmeyi teklif eder. Jigar mecburen Modi konağını ipotek ettirir. Mansi artık istediğini elde etmiştir.

Jigar yanından ayrıldıktan sonra da yanına Gopi’nin anlaştığı işadamı gelir. Mansi adama artık her işi hallettiklerini söyler. İş adamı da onun emrindedir. Mansi Jigar ve Gopi’yi oyuna getirmiştir.

Sinsi Pari’nin oyunu! Modi konağında ise Premila Gopi’den tatlı yapmasını ister. Tapınağa gideceğini ve dua edeceğini söyler. Gopi işlerinin arasında tatlı yapmak zorunda kalır. Bu esnada Pari Premila’nın isteğini duyar. Hemen Gopi’nin yaptığı tatlıyı mahvetmek ister. Bu amaçla yanına Monica’yı alıp aynı tatlıdan yaparlar. Ancak içine inek pisliği koyarlar. Böylece Gopi’yi rezil edeceklerdir.

İkili yaptıkları pisliği hemen mutfağa götürerek değiştirirler. Gopi saatlerce uğraşıp tatlı yaptığını düşünürken Pari her şeyi değiştirmiştir. Neyseki Gopi tatlıyı vermeden Urmi pisliği fark eder. Kokila’nında yardımıyla tatlı tekrar yapılır.

İki cadı ise tatlının tekrar yapıldığından habersiz keyif çatarlar. Gopi’nin rezil olacağını Premila’nın onu fena azarlayacağını düşünürler.  Ancak Koki ikilinin ipliğini pazara çıkarır. Yaptıkalrı pisliğin içinde bıraktıkları kanıtı onlara gösterir. Böylece İki şeytan herkese rezil olur.

Premila’dan tokat! Tabi olanlar bununla da kalmaz. Premila kapının eşiğinde henüz gitmemiştir. Kokila’nın söylediklerini duyunca öfkelenir. Ardından Pari’nin yanına gelir. Ortam Premila’nın öfkesinden bu kesilmiştir. Premila Pari’ye okkalı bir tokat atar. Herkes şoke içinde ikiliye bakar.

Anlaşma İptal! Bu tatsızlık son bulsa da Modi konağında sorunlar son bulmaz. Mansi’nın adamı olan tüccar Modi konağına gelir. Anlaşmayı iptal ettiklerini söyler. Gopi’den ona verilen peşinatı geri vermesini ister. Gopi peşinatı sari alırken harcadığı için ne yapacağını bilemez. Koki evi ipotek ettirmeyi düşünürken Jigar buna karşı çıkar. Kendisinin yaptığı ipoteğin ortaya çıkacağını düşünür.

Gopi sarileri satmak istese de Mansi o işi de ayarlamıştır. Gopi’nin sarilerini gazetelere ilan vererek kötülemiştir.

Priyal kayıp! Shrava Mera’nın hesaplarından yola çıkarak kızını bulmak ister. Bu amaçla yurdun numarasını arar. Ancak yurt Vidya’nın kızının burada kayıtlı olmadığını söyler. Mera yurdu arayarak kendisini ele vermedikleri için tebrik eder. Ancak yurt çalışanı Priyal’in gelmediğini paranın da hesaba iade edildiğini söyler. Mera bir anda Priyal’i kaybettiğini fark eder. Bunu yapanlar ise Nianya ve sevgilisinden başkası değildir.

Gopi ise vazgeçmez. Sokak sokak gezip sarilerini satar. Böylelikle iş adamının peşinatını geri ödeyecektir. Mansi ise Gopi’nin bu yaptığını öğrenince gözünü karartır. Onun peşine bir kiralık katil takar. Katil silahını Gopi’ye doğrultarak onu öldürmek için harekete geçer.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.