Masum 423. Bölüm izle | Masum 19 Mayıs Çarşamba Özeti ve Fragmanı

Masum 423. Bölüm izle | Masum 19 Mayıs Çarşamba Özeti ve Fragmanı
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Masum'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden önemli Hint oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yeni günün neleri getireceği merak konusu. Haftanın her günü yayınlanan dizi için herkes ekran karşısına kilitlenecek. Yüzlerce bölümdür seyircilerinin ilgiyle takip ettiği dizinin yeni günü bir an önce izlenmek üzere sorgulanıyor. Masum 19 Mayıs Çarşamba Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:20'da de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 423. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 423. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 423. bölüm özeti

Mansi, Modiler’i oldukça zor duruma düşürmüştü. Jigar’ı kandırarak konağı ipotek ettirmiş. Gopi’nin işlerini de bozup onu zor duruma sokmuştu. Tüm yaptıkları yetmezmiş gibi bir de kiralık katil tutmuştu. Pari ve Monica paraları çaldı! Gopi büyük bir tehlikenin eşiğindeyken Pari ve Monica gizlice Urmila’nın evine girerler.  İkilinin amacı Gopi’nin sattığı sarilerin parasını çalmaktır. Nitekim iki şeytan ustaca kılık değiştirip paraları çalarlar. Sona’nın ikizlerini saklayarak onu çok çabuk atlatırlar.

Kısa bir süre sonra eve gelen Gopi yüzleri kapalı iki kadını görünce onlara kolaylıklar diler. Gopi bu ikiliyi çöpçü zanneder. Ancak sarilerin parasını bulamayınca durumu anlar. Gopi koşarak durumu Modilere haber verir. Herkes paraların çalındığını anlar.

Krishna vuruldu! Bu esnada Urmila iki çöpçüyü görünce onlardan şüphelenir. İki kadını ararlar ancak Pari ve Monica paraları sarilerinin içine yapıştırdığı için kimse paraları bulamaz. Ancak şans Modilerden yanadır. Pari’nin sakladığı para sarisinden bileğine düşmüştür. Urmi bunu fark ederek kadınları durdurur.

Paralar bulununca Pari ve Monica panikler. Modilere yakalanmadan kaçarlar. Bu esnada Gopi’yi öldürmek isteyen kiralık katil yere saçılan paraları almak ister. Doktor Krishna bu adamı hemen engeller. Kiralık katil doktora kızarak silahını çıkarıp ona doğrultur ve ateş eder. Herkes korku içinde kalırken doktor kolundan vurulmuştur. Bu esnada katil kaçarak kaybolur.

Doktor hemen hastaneye götürülür. Bu korkunç olayı ciddi bir yara almadan atlatır. Kurşun kolunu sıyırıp geçmiştir.

Mansi Premila’nın kızı! Doktorun yaşadığı tehlikeye en çok kızan ise Premila olur. Soluğu hemen Mansi’nin evinde alır. Burada Mansi’nin Premila’nın kızı olduğunu öğreniyoruz. Ayrıca doktorunda kardeşi. Premila öfkeyle Mansi’ye tokat atar. Doktor Krishna’nın hayatını tehlikeye attığı için kızgındır.

Premila Gopi’yi yaktı! Premila Mansi’ye tokat atsa da öfkesi dinmemiştir. Tüm olanların asıl sorumlusu olarak Gopi’yi görür. Kızı ve oğlunun intikamını Gopi’den acı şekilde almak ister. Premila gibi Gopi’den kendisinin suçlu olduğunu düşünür. Bu yüzden Krishna için dualar eder.

Gopi uzun saatler dua edince sunakta uyuya kalır. Bu Premila için intikam fırsatıdır. Eline aldığı pervane ile mum alevini Gopi’ye yöneltir. Gopi’nin sarisi yavaşça yanmaya başlar. Gopi uyuduğu için henüz alevleri hissetmiyordur.

Koki Gopi’yi kurtardı! Bu esnada Sona’nın ikizleri ağlar. Bu ses Koki’yi uyandırır. Koki Gopi’ye bakmak için salona indiğinde durumu görür ve Gopi’yi alev almadan kurtarır. Premila tüm bu yaptıklarından sonra Gopi’yi suçlamaya devam eder. Krishna’ya yaptıklarından dolayı tanrının onu cezalandırdığını söyler.

Vidya’nın kızı nerede? Diğer tarafta ise Shravan ve Vidya kızlarının akıbetini araştırmaya devam eder. Tüm yurtları ararlar ancak sonuç bulamazlar. Nianya ise ikilinin yanına giderek onlara gerçeği dinletir. Shravan ve Vidya kızlarının kaybolduğunu artık öğrenmiştir. İkili hemen Mera’dan hesap sorarlar ancak Mera kimseye hesap vermeyeceğini söyleyerek onları reddeder.

Vidya ve Shravan polise başvurur. Polis Mera’yı tutuklamak için konağa gelir. Mera’yı bu zor durumdan kurtaran Daram olur. Polisleri yollayarak bu işi kendi içlerinde çözeceklerini söyler.

Gopi konaktan ayrıldı! Diğer tarafta Gopi isim törenine kadar Premila’dan müsaade istemişti. İsim töreni bittikten sonra Gopi Premila’nın evine geri dönecektir. Gopi için Modi konağından ayrılmak oldukça hüzünlü olur. Ancak yapabileceği bir şey yoktur.

Gopi yeni evine gittiğinde onu kapıda karşılayan kişi Mansi olur. Gopi geçmişte Ahem konusuyla birçok sorun yaşadığı Mansi’yi karşısında görünce bir hayli şaşırır. Mansi bu evde Gopi’yi nelerin beklediğini göstermek için ince bir ateş çizgisi yakar ve Gopi’nin üzerinden geçmesini ister. Gopi ise tüm bu yapılanlara karşı nasıl mücadele edeceğinin cevabını verircesine ateşin üzerine su döker ve öyle geçer. Ardından da Mansi’ye sarılır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.