Masum 424. Bölüm izle | Masum 20 Mayıs Perşembe Özeti ve Fragmanı

Masum 424. Bölüm izle | Masum 20 Mayıs Perşembe Özeti ve Fragmanı
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Masum'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden önemli Hint oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yeni günün neleri getireceği merak konusu. Haftanın her günü yayınlanan dizi için herkes ekran karşısına kilitlenecek. Yüzlerce bölümdür seyircilerinin ilgiyle takip ettiği dizinin yeni günü bir an önce izlenmek üzere sorgulanıyor. Masum 20 Mayıs Perşembe Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:20'da de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 424. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 424. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 424. bölüm özeti

Nainya kusursuz bir plana imza atmıştı. Mera ve Vidya’yı buluşma noktasına getirmiş, Vidya’ya ateş etmiş ve tüm delilleri suçu Mera’nın üzerine atacak şekilde düzenlemişti. Mera tutuklandı! Vidya derhal ameliyata alınırken Mera tüm olup bitenleri Modiler’e anlatır. Vidya’yı vurmadığını, onun nasıl vurulduğunu da anlamadığını söyler. Bu esnada hastaneye olayı soruşturan dedektif gelir. Tabi ortamda bulunan Nainya ve sevgili panik olur. Planları yolunda gitmemişse ikili tutuklanacaktır.

Ancak ikilinin planları kusursuz ilerlemiştir. Dedektif elde edilen kanıtlar neticesinde Mera’yı tutuklar. Bu durum herkesi şoke ederken Nainya ve sevgilisi oldukça mutludur.

Gopi olanlardan habersiz! Diğer taraftan Urmila, Daram ve diğerleri Gopi’ye ulaşmaya çalışır. Premila ve Mansi tüm aramaları engellerler. Ayrıca Gopi’ye uyku ilacı içirip onu uyuturlar. İki şeytan Gopi’den olanları saklar. Hatta Urmi konağa gelip Gopi’ye olanları anlatmak istediğinde bile Premila ve Mansi bir şekilde bunu engellerler.

Mera sorguda! Gopi olaylardan habersizken kızı sorguya alınmıştır. Dedektifler Mera’ya suçunu itiraf ettirmek için ona epey baskı yaparlar. Nainya ve sevgilisi Mera’nın sorgudaki görüntülerini görüp mutlu olurlar. Artık Mera’dan kurtulmuşlardır.

Gopi gerçeği öğrendi. Ertesi sabah Gopi masadaki çayları mutfağa götürürken yanlışlıkla televizyonu çalıştırır. Televizyonda haber sunan spiker Mera’nın haberini sunar. Gopi böylece kızlarının başına gelen felaketi öğrenmiş olur. Mansi ve Premila’ya bunu bilip bilmediklerini sorar. İkili haberleri olmadığı yalanını söyler.

Vidya uyandı! Gopi hemen soluğu hastanede alır. Önce Vidya’nın durumunu öğrenir. Ardından Mera’nın yanına giderek ona neler olduğunu sorar. Mera başına gelenleri anlatır. Durum tam bir Meksika açmazına girmiştir. Mera masum mu yoksa suçlu mu? Vidya ölecek mi yoksa yaşayacak mı? Gopi tüm bu sorular için tanrıya dualar eder. Tanrı Gopi’nin dualarına cevap verir ve Vidya sonunda kendine gelir.

Vidya konuştu! Gopi dinlenmek için konağa dönerken Koki geri hastaneye gelir. Bu esnada dedektif az da olsa kendine gelen Vidya ile konuşmayı başarır. Vidya buluşma alanında yalnız olmadıklarını arkada birilerinin olduğunu söyler. Ancak henüz gücünü toplayamadığı için tekrar uykuya dalar. Ancak bu bilgi bile oldukça değerlidir. Dedektif soruşturmayı derinleştirmeye karar verir.

Nainya ve sevgilisi ise Vidya’nın konuştuğunu duyunca paniklerler. Nainya’nın sevgilisi Prakash gerçeğin ortaya çıkmaması için Vidya’nın susturulması gerektiğini söyler. Bu amaçla kılık değiştirerek Vidya’yı öldürmek ister. Odaya gizlice giren Prakash Vidya’nın oksijenini kesmek ister. Tam bu esnada Tolu ve Molu gelince planı başarısız olur.

Prakash yakalanmadan kaçmayı başarsa da başka bir suçlunun olduğunu kanıtlamış olur. Güvenlik görüntüleriyle birlikte yeni hedef Vidya’yı öldürmeye teşebbüs eden bu kişi olur. Mera bir nevi suçundan aklanmış konuma gelir. Ancak henüz gerçek ortaya çıkmadığı için tutuklama devam eder.

Diğer tarafta Masni Gopi’ye eziyet etmeye devam eder. Merdivenlere misket atıp Gopi’nin yere düşmesine sebep olur. Gopi kafasını yaralar. İki şeytanın yaptıkları bununla da bitmez. Gopi’yi tekrar bayıltıp sandığa sokarlar. Gopi saatlerce dolapta mahsur kalır.

Krishna’nın gerçek yüzü! Gopi’yi sandıktan çıkaran Mansi olur. Mansi ‘ Aman Gopi’cim sana ne oldu? Kim seni buraya soktu ? ‘ gibisinden ağız oyunları yapsa da Gopi sonunda mevzuyu çakozlar. İkili açık açık konuşurlar. Mansi Gopi’yi Ahem’i çalmakla suçlar. Gopi’de Ahem’in onu hiç sevmediğini söyler.

Doktor Gopi’yi rehin aldı! Gopi artık bu rezalete daha fazla dayanamaz. Hemen çıkıp gitmek ister. Gopi’nin karşısına ise Krishna çıkar. Gopi olanları doktora anlatmaya başlar. Ama hepimizin şoke olacağı bir tokatla karşılaşır. Krishna’da Mansi’nin intikamı için oyun oynuyordur. Gopi ile evlenmesi ve tüm olanlar birer oyundur.

Gopi yediği tokatla yere serilirken üç şeytan hemen onu yukarı taşıyıp bağlarlar. Krishna silahını çıkararak Gopi’yi tehdit eder.

Prakash yakalandı! Diğer tarafta dedektif ve Mera bir plan hazırlarlar. Prakash bu planı yutar. Mera ve dedektif Parashı enselerken Vidya’nın kızı Priyali’de kurtarırlar. Mera tüm bunları yapanın şoförleri olduğunu öğrenince şaşırır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.