Masum 431. Bölüm izle | Masum 27 Mayıs Perşembe Özeti ve Fragmanı

Masum 431. Bölüm izle | Masum 27 Mayıs Perşembe Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olarak Hint yapımları arasında ayrı bir yerde tutulan Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Hindistan'da yakaladığı başarının ardından Türkiye'de de yüz binlere ulaşan dizinin yeni gününde neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 27 Mayıs Perşembe 431. bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:20'da de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 431. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 431. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 431. bölüm özeti

Urvaşi kaza geçirmişti. Gopi Urvaşi’nin hastane masraflarını ödemiş ancak ödeme yaptığı çek Krishna’nın eline geçmişti.

Gopi ve Jaggi yakalanacak mı? Krishna çeki alıp hemen Gopi’nin karşısına çıkar. Ona bu çekin ne anlama geldiğini sorar. Gopi büyük bir şaşkınlık yaşasa da durumu hemen atlatır. Krishna’ya bu çeki hayır için verdiğini söyler. Ancak Krishna ve diğerlerinin kafasındaki soru işaretleri azalmaz.

Özellikle Mansi’nin aklında hastanede gördüğü çarşaflı kadın gelir. Mansi bu gizemli kişinin kim olduğunu düşünmeye başlar.

Çok zaman geçmeden hastaneden Gopi’ye telefon gelir. Doktor Urvaşi için acilen hastaneye gelmelerini söyler. Jaggi bunları duyar duymaz çok endişelenir. Annesine bir şey olması durumu kaldırabileceği bir şey değildir. İkili hastaneye hızla gidip doktora ne olduğunu sorarlar.

Krishna’nın oyunu! Doktor Gopi ve Jaggi’yi geçiştirici sözler söyler. İkili hemen oyuna geldiklerini anlarlar. Krishna sahte bir telefonla ikiliyi suçüstü yakalamak istemiştir. Jaggi ve Gopi hemen odada saklanırlar. Krishna odaya girdiğinde kimseyi bulamaz. Gopi ve Jaggi ise saklanırken bir hayli yakınlaşırlar. Özellikle Jaggi’nin Gopi’ye bakışları ateş ediyordur.

Gopi ve Jaggi Krishna’yı atlattıklarını düşünse de Krishna vazgeçmemiştir. Güvenlik odasına giden Krishna orda kamera kayıtlarını izler. Kayıtlarda Jaggi ve Urvaşi’nin sarıldıklarını görür. Krishna yine önemli kanıtlar elde etmiştir.

Jaggi’nin kimliği deşifre oldu! Modi konağında Gopi Koki ile konuşur. Hastane sürecinde yaşananları anlatır. Özellikle Jaggi’nin annesi konusunda ne kadar hassas olduğuna dikkat çeker. Bu esnada konak yine karışır. Mansi arkasında polislerle konağa gelir. Kamera kayıtlarıyla Jaggi’nin kimliğini ifşa ettiklerini söyler.

Mansi ve polislerin ardından Urvaşi’de gelir. Bu zor durumdan Modileri Urvaşi kurtarır. Ahem’in oğlu olmadığını söyler. Gopi ve Ahem’e kendisine yardım ettiği için sarıldığını söyler. Mansi ve Krishna yine başarısız olurlar.

Ancak yine durmazlar. Premila kılık değiştirerek Urvaşi’nin evine sızar. Orada Ahem’in fotoğraflarını görünce doğru yolda olduklarını anlar ve durumu diğerlerine haber verir.

Tapular nerede? Akşam olduğunda Gopi ayna karşısında saçlarını tararken boynunda birip fark eder. Bu ipin nereden geldiğini düşünür. Aklına Jaggi ile hastanede saklandıkları anlar gelir. Diğer tarafta Jaggi tapuları çalacağını Urmi’ye söyler. Ancak Premila onları duyar ve her şeyi Mansi’ye anlatır. Mansi tapuların nerede olduklarının yazılı olduğu kağıdı yakar. Artık kimsenin onları bulamayacağını söyler.

Bu arada Gopi Jaggi’ye ait olan ipi getirip onun boynuna tekrar takar. Jaggi mutlu olurken Gopi’nin mutsuzluğu gözünden kaçmaz. Gopi’nin mutsuzluk sebebi evin tapularıdır. Mansi’nin evin yarısını sattığını söylemesiyle Gopi’nin bu mutsuzluğu ikiye katlanır.

Jaggi Mansi’yi kandırabilecek mi? Jaggi Gopi’nin bu durumuna çok üzülürken bir an önce bir şeyler yapmaları gereklidir. Urmi ve Jaggi kısa sürede bir plan bulurlar. Plan Jaggi’nin Ahem gibi davranarak Mansi’yi kandırması ve tapuları ele geçirmesidir.

Modiler bu planın ne kadar zor olduğunun farkındalardır. Ancak yapacakları başka bir çare yoktur. Üstelik ertesi gün Mansi’nin doğum günü vardır ve bu onlar için iyi bir fırsattır.

Bu amaçla Jaggi tekrar Ahem gibi giydirilir. Akam olduğunda ışıklar söndürülür. Jaggi elinde çiçeklerle Mansi’nin karşısına çıkar. Mansi Karşısında Ahem’i görünce şoke olur. Jaggi o kadar iyi hazırlanmıştır ki tıpkı Ahem gibidir. Plan oldukça iyi işlemiştir.

Bu esnada Krishna ve Premila gelince Gopi hemen Jaggi’yi kaçırır. İkili yine yakınlaşırlar. Bu sefer Gopi’de Jaggi’ye karşı bir çekim hisseder.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.