Masum 433. Bölüm izle | Masum 29 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 433. Bölüm izle | Masum 29 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 29 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 433. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 433. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 433. bölüm özeti

Modiler’in planları sonunda işe yaramış, Jaggi Mansi’yi kandırmış ve tapuların yerini öğrenmişti. Şimdi ise sırada tapuları alma işi kalmıştır. Mansi akıllı çıktı! Modiler tapuları almak için fikir düşünürken akıllarına bilin bakalım ne gelir? Elbette muhteşem dönüşümleriyle kılık değiştirme. Gopi Urmi kılık değiştirerek hastaneye gider. Daha sonrasında Jaggi’de endişelenerek yardımlarına koşar.

Ancak Modileri orada hüsran bekler. Çünkü Krishna’nın dolabında tapular yoktur. Gopi ve diğerleri şaşkınlık içinde konağın yolunu tutarlar. Geri döndüklerinde ise Mansi ve Premila onları karşılar. İkili tapuları bulup bulamadıklarını sorarak oyuna gelmediklerini açıkça belli ederler. Premila elinde bulunan gülleri fırlatarak 48 saat içinde Modi konağını satacağını söyler.

Jaggi’nin planı tutacak mı? Bu tehdit Modileri oldukça sarsarken diğer tarafta Nainya’da ortalığı karıştırıyordur. Mera ve dedektifin aşk yaşadığı imasını Daram’a yutturan Nainya onu iyice çıldırtır. Tüm bu durumun farkında olan Vidya ise olaylara el koymak ve bu durumu engellemek peşinde koşar.

Bu esnada konağa bir misafir gelir. Bu kişi Jaggi’dir. Jaggi Mera ve Vidya’yı ziyarete gelmiştir. Tabi bu ziyareti yeni yapacağı planla ilgili yardım almak amacıyladır. Jaggi ziyaretini çok uzatmadan Modi konağına geri döner. Gopi ve diğerleri Jaggi’yi görünce bir hayli şaşırır. Çünkü elinde gelinlikle gelmiştir.

Jaggi yeni planıyla beraber Ahem oyununu devam ettirmekten yanadır. Bu doğrultuda akşam olduğunda Mnasi’nin yatağına gelinliği koyar. Mansi gelinliği görünce yine Ahem’in geldiğini düşünür. Psikolojik tedavi gören Mansi için Ahem konusu oldukça hassastır.

Mansi benimle evlen! Gelinliği giyip güzelce makyaj yapan Mansi Ahem’i beklemeye başlar. Çok geçmeden Ahem gelir. Mansi Ahem’i gördüğü için çok mutludur. Ahem onunla evleneceğini ancak öncesinde ruhunu acıtan tapu meselesini çözmesini ister.

Aşağıda Premila’yı oyalama görevi Urmila’dadır. Ancak uyanık Premila Mansi’nin yanına bir an önce gitmek ister. Jaggi Premila’nın geleceğini duyunca hemen kaybolup gider.

Premila kızını gelinlik içinde görünce neler olduğunu sorar. Mansi ise annesinden bir an önce tapuları ona vermesini ister. Premila kızının isteğine karşı çıkarken Mansi’nin gözü döner. Eline aldığı bıçağı annesinin boğazına dayar. Premila kızını kandırarak bu olaya son verir. Ahem’le evlendikten sonra tapuları alabilirsin der.

Jaggi Mansi evleniyor! Mansi Ahem ile tekrar buluşup ona evlendikten sonra tapuları vereceğini söyler. Bu esnada olanları duyan Gopi’de Modilere haber vermek için odaya gider. Gopi odaya girince Krishna kapıyı kilitler ve Modiler odada mahsur kalırlar.

Jaggi ile iletişimlerini sağlayan kulaklıkta düşünce Modiler çaresiz kalır. Aşağıda Jaggi ve Mansi ise adım adım evleniyorlardır. Jaggi ne yapacağını bilmez duruma gelmiştir.

İşler içinden çıkılmaz hale gelirken minikler Modileri odadan kurtarır. Modiler aşağı inerken Jaggi ise sonunda oyunun gidişatının iyi olmadığını fark ederek gerçeği açıklar. Ahem olmadığını Jaggi olduğunu söyler. Bu gerçek Mansi’yi çıldırtmaya yeterli olur. Kendinden geçen Mansi’yi Krishna odasına taşır. Premila ise en kısa sürede konağı satacağını söyler.

Modilerin zaferi! İşler giderek kötüleşirken Gopi’nin bulduğu ipucu herkesi harekete geçirir. Gopi tapuların sunakta saklandığını öğrenmiştir. Jaggi ile beraber epey bir arama yaparlar ancak bir türlü bulamazlar. Bu esnada Premila alıcı bir adamla beraber konağa gelmiştir. Evi alan adam Premila’ya çek verip bu işi kısa sürede bitirmek ister. Çünkü konağın fiyatı oldukça ucuzdur.

Premila satışı yapıp Modileri zor duruma düşürdüğünü sanarken Jaggi ve Gopi ortaya çıkar. Jaggi çeki alıp yırtarken alıcı bu duruma kızar. Gopi alıcı adamdan tapuları istemesini söyler. Premila tapuları almaya gidince bulamaz. Alıcı sinirlenerek konağı terk eder.

Gopi tapuları aldıklarını söyleyerek bu işin bittiğini haykırır. Mansi Gopi’ye tokat atmak isterken Gopi onun elini tutar ve hepsinin derhal Modi konağını terk etmesini ister.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.