Masum 44. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Mayıs Salı

Masum 44. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Mayıs Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 44. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 45. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 45. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 44. bölüm özeti

Gopi Ahem’i odada görür ve prasadı vermek için tereddüt eder. Mani’yi görür ve ondan prasadı vermesini isteyecektir ki Hetal Mani’den gelmesini ister. Gopi kapıyı çalmadan içeri girer ve prasadı yatağın üzerine koyarak Ahem’e bunu büyük anne gönderdi. der. Ahem onu azarlayarak bırakıp gitmesini ister. Gopi söylediği gibi yapar. Ertesi sabah Koki gitmek için harekete geçer ancak bu sefer de şeytanın avukatı Urmila ve Dawal gelir. Koki onu görünce sinirlenirken Urmila büyük anneyi görmek için geldiğini söyler. Koki’nin gitme girişimi sürekli engellenirken büyük bir gürültü duyulur. Herkes salona gelir ve orkestrayı görür. Koki bunu kimin çağırdığını sorar. Urmila ortaya çıkar ve düğün öncesi prova için kendisinin çağırdığını söyler. Koki onlardan gitmesini isterken Urmila sadece bir kere dinlemesini ister. Orkestra çalmaya başlayınca evdekiler dansa başlar. Bu sırada Mehta ailesi gelir ve müziğin durmasını ister. Şirag onlara hoş geldin der ve büyük anneyi tanıştırır. Hetal Mani’den atıştırmalıkları hazırlamasını isterken Ketki buraya önemli bir meseleyi Koki ile görüşmeye geldiğini söyler. Koki ve Ketki odaya giderler. Ketki dün gece bizi aradın mı diye sorar. Koki aradığını ancak geç olduğunu fark edince telefonu kapattığını söyler. Ketki siz aramadan önce başka birinin aradığını ve önemli şeyler anlattığını söyler. Koki hangi gerçekler diye sorar. Ketki Kinjal hamile mi diye sorar. Ardından Kinjal’in başka birinden hamile olduğunun doru olup olmadığını sorar. Kotki hiç bir şey söyleyemezken Ketki ses tonunu yükseltir ve bütün bunlar doğru mu diye bağırır. Salonda gergin bekleyiş devam ederken Raşi ve Urmila’nın keyfine diyecek yok.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 45. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 45. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.