Masum 46. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Mayıs Perşembe

Masum 46. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Mayıs Perşembe
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 47. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 47. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 46. bölüm özeti

Şirag konağa gelir ve Hetal’e beni neden erkenden çağırdın diye sorar. Hetal her şeyi anlatırken Şirag büyük anneye Kinjal bizim de kızımız sayılır bu yüzden onun için doğru kararlar almalıyız der. Koki kibarca ondan karışmamasını ister. Kokila kararını verdiğini söyler. Umang ve ailesi ile görüşeceklerini bildirir. Ahem buna şiddetle karşı çıkar. Umang’ın gözünde tevbeye dair hiç bir emare görmediğini söyler. Aile üyeleri onun bu çıkışına anlam verememiştir. Şirag ikisi de birbirini seviyorsa neden mutluluklarına engel olalım diyerek Ahem’i ikna etmeye çalışır. Bu sırada her şey için özür dilerim diye bir ses duyulur. Kapıda duran kişi Umang’dır. Umang Kinjal’i kalpten sevdiğini söyler. Benim de kız kardeşim var ve duygularınızı anlayabiliyorum diyerek ailesinin Amerika’da olduğunu ve yarın akşam tanışmaya getireceğini söyler. Sonra yaşlıların ayaklarına dokunarak gönüllerini alır. Umang ayrılırken Şirag Umang’ın ailesini akşama ziyaret edeceklerini söyler. Kinjal annesine Umang’ın iyi birisi olduğunu söylemiştim derken Koki onu azarlar. Kinjal ağlayarak odasına gider. Gopi peşinden gider ve neden ağlıyorsun Tanrı bütün işlerini çözdü diyerek ona moral verir. Kinjal’in neşesini yerine getiren Gopi çıkışta Tanrı’dan Ahem’in kendisine dönmesi için dua eder. Koki Ahem’in odasına gider ve bana kızgın mısın diye sorar. Ahem sinirle ayağa kalkar ve Anita’nın benim eski kız arkadaşım olduğunu bile bile bu ilişkiye nasıl onay verebilirsin diye tepki gösterir. Koki bu ilişkiye onay vermemeleri halinde Kinjal’in bebeğiyle nasıl bir duruma düşeceğini ve toplumun baskılarını düşünmesini ister ve ayrılır. Gopi zarflara para koyulması için Şirag ile görüşmeye giderken Koki ondan Ahem’e gitmesini ister. Gopi oraya tereddütle gider ve zarf için 1000 sat para ister. Ahem yarama tuz mu basmak istiyorsun diye cebinden çıkardığı parayı yüzüne fırlatır. Gopi paraları alırken mutluluğum mutluluğunda gizli. Senin üzgün olmana dayanamıyorum diye düşünür.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 47. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 47. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.