Masum 47. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Mayıs Cuma

Masum 47. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Mayıs Cuma
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 47. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 48. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 48. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 47. bölüm özeti

Koki, Jigar ve Ahem partiden ayrılarak eve dönerler. Koki’nin kulaklarında Umang’ın sözleri çınlarken eve girerler. Herkes onların ne yaptıklarını merak ederken Koki baygınlık geçirir. Kinjal anne diye yanına gelir ancak Ahem’in ateş çıkan gözleri Kşnjal’i daha fazla yaklaşmaktan men eder. Jigar ve Ahem Koki’yi odasına götürürken eve gelen doktor onun daha fazla strese girmemesi gerektiğini söyler. Ahem annesi uyuyana kadar yanında durur ve sonra meraklı gözlerin yanına gider. Kinjal önce Umang’ı sorar. Ahem sinirlenir ve Umang o kadar iyi ki partideki kızlarla dans edip gönül eğlendiriyor der. Kinjal bunun doğru olamayacağını söyler ve beni istemeye ayaklarıyla eve gelen birisi bunları yapamaz diyerek olayın aslını öğrenmeye gideceğini söyler. Ahem onu durdurur ve odasından ayrılamayacağını söyler. Ahem annesinin yanına gider ve sevgiyle ona bakar. Gopi anne ile oğlunun bu halini mutlulukla izlerken büyük anne içeri girer. Koki şimdi ona ne söyleyeceğim diye düşünür. Koki büyük anneye şimdi ne olacak diye sorar. Büyük anne Gopi’nin tatlılarını yiyeceğiz diyerek onları gülümsetir. Ona her şeyin iyi olacağını söyleyerek endişelenmemesini ister. Raşi annesine Koki’nin bayılmasından Umang’ın partide yakalandığına kadar her şeyi anlatır. Umang daha iyi günleri diyerek Koki’yi kendisine hakaret ettiğine pişman ettireceğini söyler. Bu sırada Hetal gelir ve Urmi ile konuşmak istediğini söyler. Urmi Koki bizi fakir olarak görüp aşağılıyor. Bu yüzden kızımı haftada bir iki defa eve gönderin lütfen der.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 48. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 48. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.