Masum 48. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Mayıs Cumartesi

Masum 48. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Mayıs Cumartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 48. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 49. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 49. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 48. bölüm özeti

Kinjal Ahem’in odasına gelir ve ona gitmemek için yalvarır. Ahem bu kararı tek başına almadığını söyler ve hazırlanmasını ister. Modi ailesi Kinjal’i uğurlamak için salona toplanır. Kinjal ağlamaya devam ederken Gopi Kinjal’in Dawal ile evlenmesi halinde ABD’ye gitmesine gerek olmadığını söyler. Herkes şok olurken Koki şaka mı yapıyorsun diye tepki gösterir. Gopi annemin şaka yapmadığını ve bunu ilettiğini söyler. Koki Urmi’nin planı olduğunu duyunca iyice sinirlenir. Koki burası benim evim ve sen de benim gelinimsin. O yüzden sadece benim dediklerimi yapacaksın diyerek onu uyarır. Arabanın şoförü gelir ve havanın sisli olduğunu ve seferlerin iptal edildiğini söyler. Koki Kinjal’i odasına gönderir. Jigar annesine Gopi’nin söylediklerinin mantıklı olduğunu söyler. Hetal bu onların meselesi diyerek karışmamaları gerektiğini belirtir. Urmi Dawal’ı Kinjal ile evliliğe ikna etmeye çalışır. Raşi’nin Modi ailesinden biriyle evlendiğini ve şimdi de iyilik sırasının kendilerine geldiğini söyler. Onu ikna etmeyi başarırken Raşi arar ve planın çok kötü olduğunu söyler. Urmi açık ağzıyla onu da ikna eder. Parag Koki’ye Kinjal hakkında sakin düşünmeleri konusunda uyarır. Koki Kinjal’in babası olduğun şimdi mi aklına geldi diyerek çocuklar hakkında kararı kendisinin vereceğini söyler. Koki Gopi’ye neden Raşi gibi Urmi’den laf getiriyorsun diye kızar. BU sırada Kinjal gelir ve bebek hakkında konuşmak istediğini söyler. Koki sinirlenir ve ondan gitmesini ister. Bu sırada göğsü daralır. Herkes odaya gelirken Ahem Kinjal’e sert çıkar. Jigar, babası ve amcasına Dawal’ın çok iyi birisi olduğunu ve neden onu düşünmediklerini sorar. Şirag Kokila’nın bunu kabul etmeyeceğini söyler. Koki salonda ve Ahem de gelir. Bu sırada Amerika’dan telefon gelir ve Kinjal’i kabul edemeyecekleri söylenir.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 49. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 49. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.