Masum 5. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Mart Cuma

Masum 5. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Mart Cuma
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 5. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 6. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 6. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 5. bölüm özeti

Masum’da bugün Ahem ve Gopi’nin nişan günü gelir. Nişana gelen Anita, Ahem’i nişandan vazgeçirmeye çalışır. Kokila ise oğlunu bulmak için terasa çıkar. Kokila Anita’yı görecek mi? Ahem ve Gopi’nin nişan günü gelir. Gopi nişana hazırlanırken Ahem eve gelen konuklarla ilgilenir. Anita Ahem’in nişanlanacağını öğrenince onların evine gelir. Ahem karşısında eski kız arkadaşını görünce şok olur. Gopi hazırlandığında Ahem bir anda ortadan kaybolur. Kokila endişe içinde tüm evde onu arar. Ahem ise terasta annesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldığı kız arkadaşı Anita’yla yaşadığı anları düşünür. Her yerde Ahem’i arayan Anita onu bulur ve nişandan vazgeçirmeye çalışır. Kokila Ahem’i bulmak için terasa bakar. Anita Kokila’nın geldiğini anlayınca saklanmaya çalışır. Kokila Anita’yı görecek mi?


Masum genel konusu

Zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün anlatıldığı “Saath Nibhaana Saathiya”, “Masum” adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 6. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 27 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 6. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.