Masum 51. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Mayıs Salı

Masum 51. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Mayıs Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 51. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 51. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 51. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 51. bölüm özeti

Kinjal ona çocukken yaşadığı bir anıyı anlatır. O zaman bana nasıl sarıldıysa şimdi de sarılmasını ister. Koki etkilense de ondan gitmesini ister. Urmila aşağıda meraklanmaya başlarlar ve Kinjal’i sorarlar. Hetal unutma sen de bir annesini diyerek ondan anlayışlı olmasını ister. Kinjal, Gopi ile giderken son bir defa daha arkasına döner ve annesinden küçücük de olsa bir tepki bekler. Ancak Koki arkasına bile dönmez. Kinjal’in de gelmesiyle Urmi Jigar’a bir anahtar verir ve gelini götürecekleri scooteri gösterir. Jigar balonlarla süslenmiş scooteri görünce şok olurken Ahem kardeşimi bununla götürmenize müsade etmeyeceğim der. Urmi şimdi ne yapacağız derken Şirag arabalardan birini ayarlamalarını ister. Gopi ve Raşi’den de arabayı süslemelerini ister. Urmi aç gözlülüğünü konuşturur. Daha küçük bir araba yok muydu diye sorar. Bu arabayla eve gidersek ve araba geri giderse komşuların dalga geçeceklerini söyler. Kızınızı verdiniz bir de arabanızı mı vereceksiniz diyerek onları etkiler. Ahem arabanın kalmasını ister. Urmi’nin kapanmayan ağzı daha da açılır. Şirag Koki’nin nerede olduğunu sorar. Ahem annesinin iyi olmadığını bu yüzden gelmek istemediğini söyler. Kinjal arabaya biniyor ve Koki görünüyor. Kinjal sevinçle arabadan çıkar. Annesinin kendisi için geldiğini düşünüyordur. Ancak Koki Kinjal ve Dawal’ın scooter ile gideceğini söyler. Urmi’nin açık ağzı bir anda kapanırken herkes şok olmuştur. Dawal ve Kinal scootere binerek evin yolunu tutarken Modi ailesi içeri girer. Koki’nin neden böyle yaptığını sorgularlar.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 51. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 51. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.