Masum 52. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Mayıs Çarşamba

Masum 52. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Mayıs Çarşamba
Hint dizilerinin adresi Kanal 7'nin en etkili yapımlarından Masum haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölüm binlerce kez izlenirken bir sonraki gün için d araştırmabar başlıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 52. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 52. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 52. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 52. bölüm özeti

Masum geçtiğimiz bölümde Ahem, Kincal’i bulup gelmiş, Kincal ise düğünün ilk etabını yapmış, Urmila’nın aç gözlü komşuları hayırlı olsun diye Modi konağına gelmiş, ne var ne yok tüm yemeği yemişti. Gopi ise bu durumu önceden sezip, ev halkı için ikinci bir yemek yapmıştı. Kincal o kadar kaçmasına rağmen Daval ile evlenmenin ilk adımını atmış oldu. Bakalım Kincal yine düğünden kaçacak mı? Yoksa Urmila’nın geleni mi olacak? Kinjal gözyaşları içinde anne beni yolcu etmeyecek misin der. Kokila gayet soğuk kanlı bir şekilde gitmelisin der. Kokila da duygulanır ama belli etmez. Urmila bir sıkıntı mı var deyince Hetal yok merak etme diye onu sakinleştirir. Gelinin gitme vakti gelir. Scooterı gören ev halkı şok olur ve Jigar ve Ahem kardeşimiz bununla gidemez diyerek araba ayarlamaya kalksa da Kokila onları durdurup bırakın scooter ile gitsinler der ve akan sular durur. Misafirler gidinca Kokila’ya neden bunu yaptınız denilince Kokila gelecek hayatına şimdiden alışması onun karına der. Zor şartlara alışması için bu bir adım der. Urmila ve eşi ise eve gelir gelmesine ama ritüelleri yapmaya hazırlanan Urmila’ya neden o zengin halinizle araba ayarlayamadınız derler. Urmila konuyu ört bas eder. Daval ise odaya girerken elinde kırmızı bir gül olsa da Kinjal’in yüzü bir türlü gülmez. Ona rahatlaması için birt içecek de verir. Daval giyinmeye çıkınca Kinjal düşünceli bir şekilde bakar.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 53. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 13 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan 53. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.