Masum 56. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Mayıs Pazar

Masum 56. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Mayıs Pazar
Hint dizilerinin adresi Kanal 7'nin en etkili yapımlarından Masum haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölüm binlerce kez izlenirken bir sonraki gün için de araştırmabar başlıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 56. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 56. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 56. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 56. bölüm özeti

Geçtiğimiz bölümde Kinjal mücevherlerini Urmila’ya teslim etse de anahtarları almıştı. Gopi ise Raşi’nin işlediği suçun günahını çekmek üzereydi ki Kokila’nın bulduğu toka teli tüm gözlerin Raşi’ye dönmesini sağlamıştı. Bakalım Masum 56. bölüm özeti Gopi’nin suçsuz olduğunun ispatiyla mı hatırlanılacak! Kokila ne kadar Raşi’nin üzerine gitse de Raşi sözleriyle kendini kurtarır. Kokila temizlik Raşi’ye yemek Gopi’ye verilir. Raşi Gopi’nin görevlerini yere getirmesine engel olur. Din görevlisinin oturacağı yeri ters koyar. Din görevlisi gelince paaat yerde! Bir de üstüne yemekler kötü olunca Kokila iyi bir azar çeker Gopi kızımıza. Allah bu ya bu defa ayakkabılardan sorumlu olan Raşi’nin de işi ters teper. Kadınlardan biri ayakkabım çalınmış deyip sıkıntı çıkarır. Raşi zorda olsa panik halde ayakkabıyı bulur. Kokila ise bu evden hırsız çıkmaz deyip kadına alttan mesajını verip gönderir. Davetliler gidince Kokila Raşi’ye biraz dikkat be kızım diye tepki gösterir. Raşi Nani’nin takma dişlerini çalar ve ev halkı dişleri aramaya koyulur. Raşi de bende deyip çıkaracakken boya kutusuna düşen dişler boya olur. Raşi’yi alır bir telaş. Kokila oraya gelince Raşi gizlenip kaçmayı başarır.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 57. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 17 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 57. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.