Masum 66. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Mayıs Çarşamba

Masum 66. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Mayıs Çarşamba
Hint dizilerinin adresi Kanal 7'nin en etkili yapımlarından Masum haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölüm binlerce kez izlenirken bir sonraki gün için de araştırmabar başlıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 66. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 66. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 66. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 66. bölüm özeti

Raşi ve Urmila evin avlusunda konuşurken Jigar gelir. Bu defa konuşamayan ana kıza Jigar sitem eder ve neden benden uzak duruyorsun Raşi der. Raşi öyle bir şey yok, hep senin yanındayım diye sevindirip gönderir. Raşi içeri girdiğinde sandığı açıp içindeki tacı başına takar ve bu sırada Kokila gelir ve ne yaptığını sorar. Raşi’nin korku dolu anlarının hepsi rüya olunca Raşi derin bir oh çeker. Gopi Nani’ye hediye verirken Raşi de hediye almayı unutunca ufak da olsa hediyem olsun deyip bir kupa verecektir ki kupa düşer kırılır. Nani evin gelinini açıklama vakti geldi der. Evdeki herkes sandığın başına geçer. Sandığı Raşi’ye verince Kokila neye döndüğünü şaşırır. Raşi sandıktan put çıkınca üzülse de belli etmez. Gopi ise Kokila üzüldü diye yanına gider. Kokila annesine gider ve neden Gopi’yi seçmedin diye sitem eder. Raşi ise olanları yine annesine anlatır, putu da dolabına koyar. Kinjal parasız olmasına rağmen arkadaşlarının yanında bozulmamak için pahalı bir sari alır. Eve gelince de Urmila’dan fırça yer. Kokila annesine sitem edince Nani Raşi eşiyle daha iyi anlaşıyor bundan dolayı sandığı ona verdim der. Kokila içten içe hak verir.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 67. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 27 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan 66. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.