Masum 68. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Mayıs Cuma

Masum 68. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Mayıs Cuma
Hint dizilerinin adresi Kanal 7'nin en etkili yapımlarından Masum haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölüm binlerce kez izlenirken bir sonraki gün için de araştırmabar başlıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 68. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 68. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 68. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 68. bölüm özeti

Kokila ise pasta olayını araştırır. Pastane sahibi biri aradı ve bu şekilde yapmamı istedi der. Kokila peki bu kişiyi sesinden tanır mısın diye sorunca adam tanırım diyor. Raşi annesinin aklına uyup sesini değiştirmeyi düşünür. Sıra kendine gelince öksürür de öksürür. Adam Raşi’yi tanıyamaz. Kinjal’i görmeye gelirler ve Kinjal’e para verince Urmila’nın canı gider. Jigar ise Kinjal’e bir küpe hediye edecektir. Raşi elmas küpeyi görünce bana ver der. Jigar ise para kazanınca sana da alırım der. Kinjal’e hediye edince de Raşi bunu kıskanır. Kokila oğlunun aradığı dosyayı bulup Gopi’ye sen bulmuşun gibi ver diyor. Gopi söylediğini yapsa da Ahem dosyayı bulanın o olmadığını anlar. Ahem iş dönüşünde herkesi toplar ve iş için İsviçre’ye gideceğim der. Raşi bunu Gopi’ye söyler. Ahem ise bu sırada annesine Gopi gelmesin Jigar gelsin der. Kokila bunu anlamaz ve Gopi’ye İsviçre’ye eşinle gideceksin hazırlan der. Gopi de heyecanla hazırlanır.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 69. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 29 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 69. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.