Masum 77. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Haziran Pazar

Masum 77. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Haziran Pazar
Hint dizilerinin adresi Kanal 7'nin en etkili yapımlarından Masum haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölüm binlerce kez izlenirken bir sonraki gün için de araştırmabar başlıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 77. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 77. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 77. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 77. bölüm özeti

Gopi Rashi’nin tavsiyesiyle Ahem’in hediye kutularının içine Daval’in dükkanının tanıtım broşürünü koyar. Ahem bunu fark ettiğinde Gopi’ye çok kızar. Rashi ise suçu üzerine alır. Rashi’nin gerçek amacı ne? Gopi Rashi’den yardım almamaya karar verir. Rashi ise onu küçük düşürmek için her yolu dener. Ahem çalışanlarına hediye vermek ister. Gopi Rashi’nin kışkırtmasıyla hediye kutularının içine Daval’in dükkanının broşürünü koyar. Ahem bunu öğrendiğinde iş ortaklarına rezil olduğunu söyleyerek Gopi’ye kızar. Rashi Ahem Gopi’ye kızarken gelir ve broşürleri kendisinin koyduğunu söyler. Ahem Gopi’ye kızdığı için pişman olur fakat ses çıkaramaz. Rashi’nin suçu üstlenmekteki gerçek amacı ne?



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 78. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 8 Haziran Pazartesi günü ayınlanacak olan 78. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.