Masum 78. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Haziran Pazartesi

Masum 78. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Haziran Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 78. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 78. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 78. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 78. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 78. bölüm özeti

Gopi korkunç olayların neden olduğunu bir türlü anlamaz. Raşi’nin soğuk tavırları nedeniyle üzgün olan Jigar’ın yanına annesi gelir ve sıkıntın ne diye sorar. Jigar başta anlatmak istemese de Hetal sorunu anlayıp ona Raşi ile açık açık konuşmasını söyler. Jigar dediği gibi de yapar ve biraz rahatlar. Gopi yaşadıklarının etkisini bir türlü atamadığından elindeki tencereyi düşürecektir ki Kokila oraya gelip hızlıca tutar. Bir sıkıntın mı var diye sorsa da Gopi bir şey anlatmaz. Tüm bu korkutma olaylarının arkasında olan Raşi annesine yaptıklarını bir bir anlatır. Akşam olduğunda dua vakti gelir. Kokila Gopi’ye sen biraz dinlen diye evde kalmasını söyler. Raşi üzerine beyaz bir çarşaf alıp Gopi’yi yine korkutur. Gopi koşarak Raşi’ye gitse de Raşi onunla dalga geçer. Gopi beyaz sari içinde seni gördüm deyince Raşi tedirgin olsa da Raşi saçmalama diye konuyu kapatır. Sonunda ev halkı gelir. Urmila da Raşi sayesinde konaktan çıkmayı başarır. Gergin halde olan Gopi’yi ise gülümseten Ahem olunca izleyici olarak çok şaşıracağız.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 79. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 9 Haziran Salı günü ayınlanacak olan 79. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.