Masum 79. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Haziran Salı

Masum 79. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Haziran Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 79. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 79. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 79. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 79. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 79. bölüm özeti

Mani’nin yüzüne un dökülünce bembeyaz olur. Onu gören Gopi çığlık atarak hayalet diye bağırır. Gopi korkarken Kokila ve Raşi Mani’ye güler. Gopi iyice korkmuşken Raşi telefondan onu arar ve sesini kalınlaştırıp Ahem’i bırakmayacağım diye korkutur. Urmila planını da daha kötüleştirip kızına bir tavuk verir. Raşi tavuğun boynuna Ahem’in bir önceki gün su döküp çıkarmasını sağladığı bilekliği bağlar. Gopi tavuğu görünce anlam veremezken Raşi, bazen ruhlar hayvan kılığında gelebilir deyince Gopi tavuğu Ahem zanneder. Tavuk kaçar Gopi kovalar. Kokila tavuğu çıkartmasını söyleyince Gopi ne yapacağını düşünür. Bu sırada Ahem’i görünce bir şok daha geçirir. Gopi’nin birkaç gündür tedirgin halleri Kokila’nın gözünden kaçmaz ve Ahem ile çıkın bir hava alın der. Raşi bunu öğrenince Ahem ile Gopi’yi ayıramadığına üzülür ve dışarıda da hayalet olabilir diye uyarır. Gopi korkusundan gitmek istemediğini Kokila ile paylaşır ama Kokila gitmesi için ısrar eder. Gopi Ahem ile gittiğinde Ahem’in arkadaşları ile karşılaşırlar. Gopi’nin konuşmalarından dolayı Ahem kendini kötü hisseder ve annesine bir daha benden sakın Gopi ile birlikte dışarı çıkmamı isteme rezil oldum onun yüzünden der.


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 80. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 910 Haziran Çarşamba günü ayınlanacak olan 80. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.