Masum 86. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Haziran Salı

Masum 86. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Haziran Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 86. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 86. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 86. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 86. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 86. bölüm özeti

Kokila Gopi’nin okula başlayacağını söyler. Sabah olduğunda okula gidecek olan Gopi’yle dalga geçmek isteyen Raşi, ona beslenme ve suluk verir. Gopi sevinse de Kokila onun niyetini bildiği için Raşi’ye kızar. Kokila, Prag, Hetal ve Gopi okula gittiklerinde ise okul müdürü Gopi’nin yaşı nedeniyle okula alınamayacağını söyler. Başka okullara gitseler de yine aynı şekilde cevap aldıkları için Gopi iyice umudunu kaybeder. Raşi ise Gopi’nin okula gidemeyeceğini öğrenince sevinir. Şirak’ın aklına tanıdık bir müdür gelir ve hemen onu arayıp durumu anlatırlar. Müdür kabul edebileceğini yalnız bir ön testleri olduğunu söyler. Bunu da kabul ederler. Kokila Ahem’e Gopi’ye biraz ders anlatmasını istese de Ahem Gopi’nin gözyaşlarını görmesine rağmen yardım etmez. Sabah olduğunda da yine aynı tepkiyi verip işe gider. Gopi’ye Jigar yardım edecektir. Raşi ise bulduğu fırsatta Gopi’ye gidip onun kafasını karıştırmayı başarır. Kokila Raşi’ye kızar. Gopi herkes uyuduğunda gidip sınavda başarılı olmak için dua eder. Ahem ise uyandığında onu göremeyince onu arar. Dua ederken onu izleyen Ahem bir sonraki gün sınava gidecek olan Gopi’nin yanına gidince başta Gopi olmak üzere herkes mutlu olur.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 87. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 17 Haziran Çarşanba günü ayınlanacak olan 87. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.