Masum 89. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Haziran Cuma

Masum 89. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Haziran Cuma
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 89. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 90. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 89. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 89. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 89. bölüm özeti

Gopi geçtiğimiz bölümde ödev konusunda ceza almış ve Kokila’nın sinirlenmesine neden olmuştu. Bu bölümde ise Kokila Gopi’ye ceza olarak daha fazla ev işi yaptırır. Gopi bir taraftan ev işi yapar bir taraftan da ödevlerini yapmaya gayret eder. Kokila Raşi ve Gopi’ye bir yemek yapmasını söyler. İkisi de söyleneni yapar ancak Raşi Gopi güzel yapmıştır diye düşünüp onun yemeği ile kendisininkini değiştirir. Ev halkı Raşi’nin yaptığında tat olarak farklılık var şeker tadı var deyince Raşi şok olur. Mani soda ile şekeri karıştırdı diye onu suçlar. Ancak Kokila buna ihtimal vermeyince Raşi ağlar, onu teselli eden Hetal olur. Daha sonra Mani soda ve şeker yer değiştirmiş der. Raşi o zaman Gopi benim tabaklarımla kendisinin tabaklarını değiştirdi der. Kokila Gopi bunu yapmaz gelince sorarız der. Gopi ders çalışırken Ahem ona bakar ve dağınık olursan dikkatin dağılır deyip kitaplarını düzenler. Gopi buna çok sevinir. Ertesi gün okula giden Gopi okulda çocukların oyunlarına alet olur. Okul müdürü ise öğretmeni ile görüşüp Gopi’nin okumasının herkese örnek olacağını söyleyip ondan anlayış rica eder. Öğretmen Gopi’nin olumsuz yönlerini sıralasa da yine de emre itaat edeceğini söyler. Okul çıkışında Gopi’nin arkasına kurdele bağlayıp o yürüdükçe gülüşürler. Okul müdürü gelip gürültü nedeniyle çocuklara kızar ardından da onları dışarı çıkarır. Gopi’nin okulda olduğunu gören Savitra (Kriket maçında mağlup olan komşu) bunu koz olarak kullanmaya karar verir. Okulda bu kadar sıkıntı ile uğraşan zavallı Gopi, eve geldiğinde de Kokila’nın sorusu üzerine şok olur. Tabakları değiştirmedim dese de kimsenin inanmaya niyeti yoktur. Koki ona ceza olarak kurabiye yaptırır. Raşi ise Gopi’nin ceza aldığını annesine telefonda ballandıra ballandıra anlatır.
 


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 90. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 18 Haziran Pereşembe günü ayınlanacak olan 90. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.