Masum 9. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Mart Salı

Masum 9. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Mart Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 10. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 10. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 10. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 9. bölüm özeti

Gopi Ahem tarafından kabul edilmiyor. Kokşla tarafından aşağılanıyor ve Kinjal’in de düşmanlığını kazanmıştır. Buna rağmen Gopi büyük anne ve Hetal tarafından seviliyor. Ha bir de Raşa var tabi. Raşa Gopi’yi kullanmaya çalışıyor. Masum 31 Mart Özeti başlıyor.

Raşa’nın yemek yapmayı bilmemesi üzerine Gopi ona öğreteceğini söyler. Raşa buna rağmen gösteriş peşindedir. Kinjal Gopi’nin yaptığı yemeğe kertenkele koyar. Kokila yemeğin içindeki kertenkeleyi görünce şok olur ve yemekleri yeniden pişirmelerini ister. Ahem’in Jigar’a işçisi gibi davranması Raşa’yı etkiler. Bunun için bir şeyler yapacağa benziyor.

Büyük anne Gopi’yi karşısına alır ve bir erkeğin kalbini kazanmak için midesini memnun etmelisin diye ona akıl verir. Ahem geldiğinde elindekileri alıp ona yeşil çay vermesini ister. Onlar konuşurken Ahem kapıyı çalar. Gopi kapıyı açar ve Ahem’in çantasını almak ister. Ancak Ahem buna gerek yok diyerek hevesini kursağında bırakır. Ahem bir müddet sonra odasından çıkar ve Gopi’nin yaptığı çayı içer. Gopi ona bir ihtiyacın var mı diye sorar. Kokila onlar dinlerken kıskanır ve Gopi asla bir Kokila olamaz diye düşünür.

Modi ailesi masada toplanmış ve iş üzerine konuşuyorlardır. Jİgar’ın babası iyi işler yapıp şirketi kara geçirdiği için Ahem’e yeni bir araba hediye eder. Raşa hariç herkes mutlu olur. Jigar Ahem’den eski arabasını isteyince iyice sinirlenir. Kinjal Gopi’ye Ahem seninle mutlu değilken bile aç gözlü davranıyordun diyerek sinirini çıkarırken Gopi o zaman Ahem’in evlilikten memnun olduğuna dair mektuba ne diyeceksin diye karşılık verir. Kinjal şoktadır.

Raşa’nın alış verişi abartması Jigar’ın babasını kızdırır. Jigar odasında çalışırken Raşa gelir ve Ahem’in araba alması önemli değil ama benim alış veriş yapmam sıkıntı oluşturuyor diye şikayet eder. Raşa Jigar’ın da yeni bir araba almasını isterken Jigar şaşırır ve en kısa zamanda alma sözü verir. Kinjal Gopi’nin Ahem’i etkilemeye çalıştığını fark eder ve işlerini bozmak için kuyumcuyu arar ve Gopi adına bir kolye siparişinde bulunur.


Masum genel konusu

Zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün anlatıldığı “Saath Nibhaana Saathiya”, “Masum” adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 10. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 10. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.