Masum 90. bölüm özeti ve fragmanı izle - 20 Haziran Cumartesi

Masum 90. bölüm özeti ve fragmanı izle - 20 Haziran Cumartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 90. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 90. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 90. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 90. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 90. bölüm özeti

Savitra Gopi’yi okul çıkışı görünce intikam almak için soluğu Kokila’nın yanında alır ve bu durumla dalga geçer. Kokila ise okuma bilmediği halde sizi mağlup eden gelinim, herkese örnek biri diye Gopi’yi över. Savitra’nın torunu ile konuşan Raşi ise ona Gopi ile ilgili kötü şeyler anlatıp onun Gopi’ye kötü davranmasını amaçlar. Savitra’nın torunu bir sonraki gün plastik hamam böceğini sınıfa getirir ve Gopi’nin çantasına koyar. Öğretmen bunları görünce korkarak bunları kim getirdi sınıfa diye kızar ve tek tek çantaları kontrol eder. Gopi’nin çantasındaki böcekleri gören öğretmen Gopi’ye kızar. Gopi ben getirmedim dese de öğretmen inanmaz ve sana son şans gelecek haftaki sınavı geçmelisin der. Zavallı Gopi bu şansı kaçırmamak için gece gündüz ders çalışır hatta rüyasında bile sayıklar. Savitra ise ikinci bir yarış teklifinde bulunur. Kokila ona katılmasını söyler ama Gopi sınavı da olduğu için ne yapmalıyım diye düşünür. Raşi ise Gopi’nin hem bu yarışmada hem de sınavda başarısız olması için elinden geleni ardında koymaz. Gopi yarışma için dans konusunda Kokila’dan ders alır. Gopi dans ederken içeri giren Ahem ona bakmaktan kendini alamaz. Yarışma günü gelip çatar. Finale kalan gelinlerden biri de Gopi olur. İkinci turda yemek konusunda maharetlerini sergileyecek olan gelinler heyecan içindedir. Savitra’nın gelininin yemeği jüri tarafından beğenilse de Gopi’nin yemeğini yiyen jüri bu ne dercesine Gopi’ye bakar.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 91. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 21 Haziran Pazar günü ayınlanacak olan 91. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.