Masum 95. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Haziran Perşembe

Masum 95. bölüm özeti ve fragmanı izle - 25 Haziran Perşembe
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 95. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 95. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 95. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 95. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 95. bölüm özeti

Gopi herkes tapınağa gittiğinde ödevleri yapmak için evde kalır. Gopi ödevi bitirince Ahem’e gidebilir miyim der. Ahem izin verir vermesine ama bu sırada sırtına kramp girince Gopi onu iyileştirmek için elinden geleni yapar. Savitra ise Kokila’ya Gopi sınavdan kopya çekti ya ondan mı gelemedi diye dalga geçer. Kokila ise burası ibadet yeri sen ne düşünüyorsun diye onu bozar. Ahem’in zoruyla Gopi tapınağa gidecektir ki yağmur bastırır. Ahem Gopi ıslanmasın diye onu arabayla tapınağa bırakır. Ancak yağmur dolayısıyla Kokila ve diğerleri tapınağın başka bir yerine gitmiştir. Gopi indiğinde kimseyi göremez. Bu sırada bir kadınla çarpışan Gopi kadının tepside altın idolü çaldığını görür. Ardından giden Gopi’nin başına vurup onu kaçırırlar. Koki Gopi’yi beklerken hırsızlar sırları ortaya çıkmasın diye Gopi’yi bağlarlar. Ahem ise annesine gelip Gopi’nin daha önce geldiğini söyler. Koki onu görmedik deyince onun başına bir şey geldiğini anlarlar. Üstüne altın idolün olmaması ortaya çıkar. Gopi ile idol aynı anda kaybolunca Gopi suçlu durumuna düşer. Gopi ise zorda olsa kolundaki ipleri keser. Adamlara yakalansa da kaçar ve can havliyle elinde altın idol tapınağa gider. Artık takadı kalmamış olan Gopi, idolü Kokila’ya verince Koki çok sevinir. Ahem ise bayılmak üzere olan Gopi’ye destek olur. Gopi olanları polise tek tek anlatır. Ardından Ahem ile birlikte mutlu bir şekilde pujayı tamamlarlar. Gopi herkesi gözünde kahraman olmuştur buna sınıf arkadaşları da dahil. Evde de herkesin takdirini alan Gopi’yi Raşi kıskanır. Gopi ise kaçırıldığı yerdeki yazıyı okuyabildiği için çok mutludur. Ahem’e bundan dolayı teşekkür eder. Raşi Gopi’nin yaptığı ödevleri yırtıp atar. Evde fare vardı o deftere zarar vermiş olabilir diye de işin içinden çıkar. Raşi ona inanmayan Kokila’ya Jigar’ın bir kıyafetini yırtıp kanıt olarak gösterir. Koki madem öyle yakala şu fareyi der. Urmila Raşi’ye zor da olsa bir fare tutup gizlice getirir. Koki onu görünce de fareyi belli bir süre saklar ve sonunda Raşi’ye fareyi verir. Gopi’nin doğum günüdür. Dayısı Gopi’yi arayınca Gopi çok sevinirken Urmila eşine ters ters bakar. Raşi ise Gopi’ye odasında çok acı sözler söyler. Ailenin yok olma sebebi sensin sen uğursuzsun der. Gopi gözyaşlarına boğulur. Bu hali nedeniyle yemek yaparken de dalgın olan Gopi’nin bu hali Hetal’in gözünden kaçmaz ama Gopi bir şey yok der. Ahem geldiğinde ikilimiz yine ders çalışacaktır ama Gopi dalgın olduğundan Ahem’i dinleyemez. Ahem Gopi diye bağırınca Gopi elindeki bırakıp gözyaşları içinden oradan çıkarken Ahem ne olduğunu bir türlü anlamaz. Deftere yazdığına bakar: “Anneciğim, babacığım” yazısını görünce Ahem işin aslını merak eder.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 95. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 25 Haziran Perşembe günü ayınlanacak olan 95. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.