Masum 97. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Haziran Cumartesi

Masum 97. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Haziran Cumartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 96. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 97. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 97. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 97. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 97. bölüm özeti

Raşi’nin Jigar ile tartışması Gopi’yi endişelendirirken Koki Raşi’den sesini yükseltmemesini ister. Ahem de sesleri duyar ve Gopi’ye sorar. Gopi’nin endişelendiğini görünce rahatlamasını ister. Ondan doğum gününde yaşadıklarını anlatan bir kompozisyon yazmasını ister. Gopi bu kadar cümleyi yazamayacağını söyler. Koki Raşi’den yerleri temizlemesini ister. Raşi Jigar ile tartışmasını herkesin duyacağını düşünür. Ahem Gopi’nin sağ elini kullanmadığını görünce onu ciddiyetsizlikle suçlar ve söylediklerini yazmasını ister. Gopi ağır ağır yazarken Ahem ondan defteri alır ve kontrol etmek için bakarken telefonu çalar. Ahem kontrol etmeden çıkar. Raşi Jigar’a gider ve üzüldüğünü göstermek ister. Gopi onları görür ve mutlu olur. Jigar bir anda öksürmeye başlar. Raşi mutfağa gider ve dolaptaki buzları yere atar. Jigar’a ılık su getirir. Jigar ılık suyu içemediğini söyleyince Raşi onunla tartışır ve odadan çıkar. Gopi Raşi ile Jigar’ı tartışırken gördüğü için üzgündür. Raşi Gopi ile karşılaşınca Gopi aralarını düzeltmek için her şeyi yapacağını söyler. Ahem Gopi’nin yazdıklarını kontrol eder. Çok fazla yazım yanlışı yapmasına rağmen beğendiğini söyler. Gopi mutlu olur. Dawal Kinjal’e nereye gittiğini sorar. Kinjal sinirlenir ve Urmila’ya Tapınağa gittiğimi söyledim der. Dawal onu önemsediğini söylese de Kinjal sırtını dönüp yatar. Ahem Gopi’ye çalışma listesi hazırlar ve buna uyması halinde sınavı geçeceğini söyler. Raşi planının boşa gideceğini düşünür. Raşi Gopi’yi etkilemek için ona Jigar ile aramın düzelmesini istiyorum ancak ev işlerinden fırsat bulamıyorum diye duygusal şantaj yapar. Gopi yine Raşi’nin tuzağına düşer. Gopi ondan Jigar’ın sevdiği yemeği yapmasını ister. Raşi tarifi yazacağını söyler. Gopi yemek tarifini yazdırırken Raşi dikte çalışmasını sesli olarak çalışmasının daha iyi olacağını söyler. Gopi de onun söylediklerine kanar ve sesli olarak çalışır. Raşi onun sesini telefonun kaydeder ve odasına koyar. Böylece herkes Gopi’nin ders çalıştığını düşünecektir. Raşi Gopi’nin yanına tekrar geri döner ve yemeği yapamayacağını söyler. Gopi Ahem’in verdiği çalışma listesini hatırlatır ve bu yüzden ona sadece tatlı için yardım edebileceğini belirtir. Raşi hemen duygusal şantaja başlar ve Jigar ile bir kaç gün daha küs dururum sen yeter ki derslerine konsantre ol der. Gopi onun üzülmesine dayanamaz ve yardım edeceğini söyler. Raşi odasına gider ve geri döndüğünde Gopi’nin salondaki kanepeleri temizlediğini görür. Raşi koşarak Gopi’nin yanına gelir ve Hetal ya da Koki seni temizlik yaparken görürse beni suçlayacaklar diyerek onu mutfağa gönderir. Gopi yemeği hazırlamaya başlar. Akşam yemeğinde herkes yerini alır. Jigar sevdiği yemeği yapan Raşi’ye övgüyle bakarken Ahem de Gopi’yi süzer. Gopi çalışamadığı için gergindir. Ahem Gopi’den çalışmalarını getirmesini ister. Masum 27 Haziran Özeti sona erdi.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 98. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 28 Haziran Pazar günü ayınlanacak olan 98. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.