Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümü yayınlandı! Dizi güzel mi izleyici yorumları

Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümü yayınlandı! Dizi güzel mi izleyici yorumları
Kanal D'nin uzun süredir yayınlamak için hazırlıklarını tamamlamaya uğraştığı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizi dünün gündemine oturdu. 2. bölüm fragmanının da yayınlandığı dizi hakkındaki ilk yorumlar nasıldı? Mehmed Bir Cihan Fatihi izleyici yorumları haberimizde.

Baş rolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk kez ekranlara geldi. Uzun süreli bir hazırlık evresinin ardından izleyicileriyle de buluşan Kenan İmirzalıoğlu'nun reyting başarısı da merak ediliyor. Birçok dizi ilk bölümünde yüksek oranlar elde edip sonrasında yok oldu ancak Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin bu tür bir duruma düşmeyeceği ortada gibi görünüyor. Yine de birkaç bölüm izlemeden karar vermemek gerekiyor.

Twitter'da trend topic listesine giren dizi hala ilk sırada yer alıyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yapımcıları ve Kanal D yetkilileri de bu ilgiden memnun gibi duruyorlar. Bakalım ikinci bölümde neler olacak? İşte ilk bölümün yansımaları...

Mehmed Bir Cihan Fatihi
Mehmed Bir Cihan Fatihi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.