Mehmet Mert’ten Bülent Kerimoğlu’na: Ne ekerseniz onu biçersiniz!

Mehmet Mert’ten Bülent Kerimoğlu’na: Ne ekerseniz onu biçersiniz!
Gazeteci Mehmet Mert’ten muhalif basının kendisini ekrana çıkarmamasını eleştiren Bakırköy Belediye Başkanı ve İBB Başkanlığı aday adayı Bülent Kerimoğlu’na sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu TGRT Haber’de katıldığı bir programda muhalif basının kendisini ekrana çıkarmadığını dile getirmişti. Gazeteci Mehmet Mert, belediye başkanlığı dönemi boyunca yerel basın ve medya ile ilişkilerinden yola çıkarak Kerimoğlu’nu samimiyetsizlikle suçladı.

DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, Bakırköy Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olan Bülent Kerimoğlu’nun TGRT Haber’de yaptığı açıklamalara kişisel sosyal medya hesabından yanıt verdi.

X hesabından bir mesaj paylaşan Mehmet Mert, Bülent Kerimoğlu’na “Ne ekerseniz onu biçersiniz” diyerek yüklendi. Kerimoğlu’nun başkanlık görevi boyuncu basın emekçilerini yok saydığını belirten Mert, “Samimi değilsiniz” dediği Kerimoğlu’na yönelik şu ifadeleri kullandı:

“#Bülentkerimoğlu ne ekerseniz onu biçersiniz.
Siz 10 yıldır Bakırköy yerel basınına üvey evlat gözü ile baktınız. Bir yerel basın emekçisine randevu vermediniz. Bir yerel gazeteye abone olmadınız. Sizi eleştiren DAMGA gazetesine iftira attınız. Şimdi kalkmış
@halktvcomtr
'ye çağrı yapıyorsunuz.
*
Önce sizin samimi olmanız gerekir ki karşı taraftan da aynı şekilde samimiyet göresiniz.
@gazetedamga
yine de sizin adaylık haberinizi yapmıştır.
Sırf okurlarına saygıdan.
Yoksa sizin bu yaptığınızın inanın haber değeri de yoktur.!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.