Menajerimi Ara 37. bölüm full, tek parça, STAR TV ve Youtube izle | 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 37. bölüm full, tek parça, STAR TV ve Youtube izle | 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
STAR TV ekranlarının sevilerek izlenen ve her pazar günü izleyicilerin karşısına çıkan Menajerimi Ara yeni bölümüyle televizyındaki yerini aldı. Medya sektörünün sorunlarını, yaşanmışlıklarını ve eğlenceli yönlerini ele alan yapım bu hafta da ilgiyle izlenecek. Yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Reyting zirvesine oynayan dizisi Menajerimi Ara 37. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Menajerimi Ara 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Pazar akşamlarının zirve sahibi Menajerimi Ara dizisi yeni bölümüyle 9 Mayıs Pazar günü ekranlardaki yerini aldı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Aslı Mavitan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek gündemden düşmeyen Menajerimi Ara'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Menajerimi Ara 37. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Menajerimi Ara 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Menajerimi Ara 37. bölüm özeti

İrem’in duygularını döktüğü kağıdın Barış’ın ceketinden düşmesinden şüphelenen Dicle, ikilinin eski sevgili olma ihtimaliyle karşı karşıya kalır. Emrah, Gülin ve Meral’e Barış ve İrem’in eski sevgili olduğunu söyler. Dicle’nin bu haberi bir başkasından duymasını isteyemeyen üçlü, bu haberi Dicle’ye verme kararı alır. Bu sırada konuşmalarını dinleyen Tuğrul ise soluğu Ceyda’nın yanında alır. Kalp krizi geçiren oyuncusunun derin üzüntüsünü yaşayan Peride, bu durumdan Ceyda’yı sorumlu tutar. Peride’nin sert sözlerinin ardından ikilinin arası iyice gerilir. Arzu ve Çınar arasında ise romantik bir yakınlaşma olur. Gülden Avşaroğlu, Ego Ajans’ı sürpriz bir projenin oyuncu seçmeleri için ziyaret eder. Uluslararası bir projede Türk bir karakteri canlandırmak için oyuncu arandığını duyan Kıraç harekete geçerken, Çınar ve Dicle ise kendi oyuncularını projeye sokmak için kolları sıvar. Oyuncuları Çağrı Çıtanak, Ruhi Sarı ve Onur Büyüktopçu’yu bu karakter için hazırlayan üç menajer, kıyasıya bir mücadele içine girer.


Star TV Menajerimi Ara 37. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Menajerimi Ara 37. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Menajerimi Ara'nın 37. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Menajerimi Ara 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Menajerimi Ara 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.