Meral Polat'ın vatandaşlık numarasıyla kayıt yapıldı! Müge Anlı'da son dakika

Meral Polat'ın vatandaşlık numarasıyla kayıt yapıldı! Müge Anlı'da son dakika
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Meral Polat'ın akıbetinin ne olduğu merak ediliyor. Görgü tanıklarının ardından kritik bir detaya ulaşıldı. İşte detaylar...

18 Kasım'dan bu yana haber alınamayan Meral Polat'ın nerede olduğu konusundaki araştırmalar devam ediyor. Genç kadının annesi ve ablası stüdyoda bir an evvel Meral Polat'ın bulunmasını istiyor. Müge Anlı'nın ekibi sevgilisi Hüseyin Bey ile yaptığı röportaj birçok şüpheyi de beraberinde getirmişti. Hüseyin Bey üzerindeki kuşkular artmaya devam ediyor. Dükkanda beraber kaldıklarını belirten Hüseyin Bey, Meral Hanım'ın bardakları kırıp kameranın fişini çektiğini iddia etti.

Dün yayınlanan bölümde iki görgü tanığı yaptıkları açıklama ile herkesi şoke etmişti. Cepte park eden aracı birebir anlatan iki kadın bir kişinin dayak yediğini dile getirmiş ve ağladığını öne sürmüştü. Bu dakikadan itibaren Meral Hanım'ın annesi ve ablası gözyaşlarına boğulmuştu.

Programın son dakikalarında Meral Polat ile ilgili olarak Ege Üniversitesi Hastanesi'nde kayıt oluşturulduğu bilgisi geldi. Buca'da oturan teyzesi de kamera kayıtlarını incelemek için ekiple buluştu. Teknik arızaların giderilmesi 5 saat sürdü.

meral polat nerede müge anlı

Müge Anlı da yaptığı açıklamada kurumda Meral Hanım'ı tanıyan birileri olduğunu ve konuşmaları gerektiğini söyledi.

Meral Polat'ın Malatya'daki ablası da Hüseyin Bey ile görüştüğünü ve otelde kaldıklarını söyledi.

MERAL POLAT MÜGE ANLI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.