Merve Taşkın Red Light'ta iç çamaşırıyla poz verdi

Merve Taşkın Red Light'ta iç çamaşırıyla poz verdi
Verdiği seksi pozlarla Instagram'daki takipçi sayısını her geçen gün arıtran Merve Taşkın bu kez de doğum günü için gittiği Amsterdam kentinin simgelerinden biri olan Red Light'ta iç çamaşırıyla poz verdi.

Sosyal medyada sahip olduğu takipçi sayısıyla her yaptığı olay haline gelen Merve Taşkın bir süredir arkadaşlarıyla birlikte Avrupa gezisinde. Son günlerde birçok ülkeye giden güzel fenomenin son durağı Amsterdam oldu. 22 yaşına basan Taşkın, doğum gününü Hollanda'nın başkentinde arkadaşlarıyla kutladı. Yayınladığı bir hikayede kentin en çok ziyaret edilen yerlerinden Red Light'ı işaret ederek; 'Biraz sonra buraya çıkmayı düşünüyorum' yazan Instagram fenomeni dediğini yaptı.

 

İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA POZ VERDİ

Twitter hesabından "10K (10 bin) fav gelirse Amsterdam Red Light sokağında kırmızı camlı odada bir kızın yerine iç çamaşırıyla geçip video çekerim aşkolar büyük iddia hadi bakalım" dedi. Kısa sürede 11 bin beğeni alan Taşkın, dediğini yaptı ve kırmızı ışıklı bir erotik dükkanın vitrininde iç çamaşırlarıyla durdu. O arada yoldan geçen birçok kişi ise Merve Taşkın'ı izledi.

merve taşkın erotik fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.