Meryem Tahnal'ı Havva Palu mu öldürdü ya da öldürttü!

Meryem Tahnal'ı Havva Palu mu öldürdü ya da öldürttü!
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 3 Ocak Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde Meryem Tahnal'ın akıbeti araştırılmaya devam edildi. Tuncer Ustael'in iddiasına göre Havva Palu, Tahnal'ın öldürüldüğünden haberdar. Peki Meryem Tahnal nereye gömüldü? İşte detaylar...

Başarılı gazeteci Müge Anlı Meryem Tahnal dosyasını işlemeye devam ediyor. Dün yayından sonra Emine ve Tuncer Ustael Kocaeli'ye gitti. Tuncer Bey; 'Sonuna kadar sözleirmin arkasındayım. Tahnal, Palu ve Şipşak'ların üzeirne gidilirse cinayet ortaya çıkacak.' dedi.

'Sahilde arabada kaldıkları yeri gösterdi. Arabada uyuyordum' diyen Tuncer Ustael; "Olmadıklarını söylediler. Her yere baktık. Meryem Tahnal'ı bulamadık. Tuvalet ihtiyacını gördükten sonra yol kenarından gitmiş." ifadelerini kullandı.

Ustael'in iddiasına göre 2011 yılında polis yanlış yeri aradı. Meryem Tahnal'ın gömüldüğü yeri de röportajda gösterdi. Bir diğer iddia da Meryem Tahnal 300 metre ileride bir yerde sarı bir binanın yakınına gömüldü.

"Telefon konuşmasında bunu duydum, sarı binanın yanında ama net olarak neresi bilmiyorum" iddiasında bulunan Ustael; "Polis buraları bildiğim kadarıyla aramadı. Nerede ölmüş, nasıl ölmüş bilmiyorum. Sonun kadar gideceğim. Devletten tek isteğim olayın açıklığa kavuşması." açıklamasında bulundu.

Müge Anlı da Havva Palu'ya; 'Damadın senin haberin olmadığı kızıın gömülü olduğunu söylüyor. Sende en ufak bir mimik yok' sözleriyle manidar bir çıkış yaptı.
 

meryem tahnal
 

meryem tahnal müge anlı

müge anlı aydoğan avcı nazmiye yayla evlilik töreni

müge anlı mehmet uygur

serpil toka müge anlı

mehmet uygur müge anlı

mehmet uygur cesedi bulundu mu

EDANUR GÜRBÜZ
 

EDANUR gürbüz müge anlı

haydar sırça

murat demir müge anlı

 

nazmiye yayla
 

meral polat nerede

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

emine çilköse

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.