Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümü ne zaman? Babalatv Mevzular Kılıçdaroğlu programı hangi gün yayınlanacak?

Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümü ne zaman? Babalatv Mevzular Kılıçdaroğlu programı hangi gün yayınlanacak?
Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı Mevzular Açık Mikrofon programının yayın tarihi büyük merak konusu oluyor. Babalatv Mevzular Açık Mikrofon 15. bölüm ne zaman?

Fatma Müge Yücetürk - Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunu yaptığı, BabalaTV YouTube kanalında yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olacağı açıklanmıştı. Programın çekimleri için tüm hazırlıklar tamamlanırken, çekim tarihi ve konukların kimler olacağı da Oğuzhan Uğur tarafından paylaşıldı. Peki Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı Mevzular Açık Mikrofon ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Babalatv Mevzular Açık Mikrofon 15. Bölüm Kemal Kılıçdaroğlu yayınının tarihi açıklandı mı?

Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunu yaptığı ve pek çok siyasi liderin konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programına bu kez Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak. Çekimlerinin 21 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirileceği programa, farklı partilerden konuklar dinleyici olarak katılacak.

Oğuzhan Uğur katılımcıları açıkladı

Oğuzhan Uğur kişisel Twitter hesabından yayınlandığı bir mesajla programa konuk olacak kişilerin listesini yayınladı. Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu yayınına; 243 AK Partili, 26 Memleket Partili, 81 MHP’li, 41 CHP’li ve 27 Zafer Partilinin katılması öngörüldü. Uğur tarafından bu rakamlar açıklanırken, programın yayın tarihi ise henüz netleşmedi.

Oğuzhan Uğur katılımcıların listesini paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Az evvel salon kapasitemizi doldurduk. An itibarıyla salonumuzda 243 Ak partili, 26 Memleket partili, 81 MHPli, 41 Küskün CHPli, 27 Zafer Partili olacak. Hem Türk basını, hem de yabancı basından gazeteciler salonda hazır bulunacak. Dışarıdan şimdilik 3 videolu soru gelecek. (Artabilir) Bir de torpil yaptığım yakın çevremden 10 kişi soru sormadan izleyecek (olsun o kadar) Son anda iptal eden, ya da vazgeçen olur mu bilemem, her zaman olur ama eksi 10, artı 10 onu göreceğiz. (Ayrıca “nefret ediyorum Kılıçdaroğlu’ndan beni çağırın” diyen ve sosyal medyalarında Sn. Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini tespit ettiğimiz cici kardeşlerimiz vardı ama maalesef onları reddettik”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.