Mina Merve Yıldırım ile Çalar Saat Hafta Sonu Canlı İzle - 6 Temmuz 2019 Cumartesi FOX TV

Mina Merve Yıldırım ile Çalar Saat Hafta Sonu Canlı İzle - 6 Temmuz 2019 Cumartesi FOX TV
Mina Merve Yıldırım'ın sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat Hafta Sonu 6 Temmuz Cumartesi canlı yayın izle seçeneği ile karşınızdayız. Çalar Saat Hafta Sonu'nda neler yaşandı? İşte detaylar...

Sabahın ilk ışıklarında güne damgası vuran ve yeni günde etkisini gösterebilecek haberlere yer veren ve önemli konuları ön plana çıkaran Çalar Saat Hafta Sonu ile karşımızda. Mina Merve Yıldırım halkın her kesime hitap etmesiyle de tanınıyor ve başarılı sunucu son dakika haberleri ile evlerimize girmeyi başarıyor. Günlük hayata dair de pek çok paylaşımda bulunarak izleyicilerinin takdirini kazanan Mina Merve Yıldırım'ün sunduğu tüm gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. FOX TV Çalar Saat Hafta Sonu 6 Temmuz Cumartesi canlı yayın izle ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
 


Mina Merve Yıldırım kimdir?

Kariyerine magazin programı ile adım atan Mina Merve Yıldırım Fox TV’de Benden Söylemesi isimli programı sunmaktadır. Haber muhabiri ve sunucu olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Meslek hayatına Lise 2. sınıfta Atv Haber’de staj yaptığı dönemde adım atmıştır. Ardından Özel Marmara Radyo TV Gazetecilik Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun olmuş, ardından Maltepe Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. O dönemde hem diksiyon hemde İngilizce eğitimi almıştır. Staj bittikten sonra Star Tv Magazin Servisinde muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Kültür, sanat ve magazin alanında hem kendisini geliştirmiş hemde röportajlar yapmıştır. Sonrasında Kanal D Magazin ve TRT Müzik ile sunuculuk ve spikerlik kariyerini sürdürmüştür. Haberleri sunarken önünde yazı olmadığını ve doğaçlama anlattığını belirten Yıldırım 8 yılı aşkın bir süre muhabirlik yapmıştır. Fox Haber Merkezi’nde Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya, Murat Güloğlu ve Gülbin Tosun’un sunduğu haber bültenlerine canlı bağlantılar yapmıştır.


Çalar Saat Hafta Sonu 6 Temmuz Cumartesi FOX TV İzle

Hafta sonları sabah 07.15'te yayınlanan Mina Merve Yıldırım ile Çalar Saat Hafta Sonu'nu FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum