Monique Witteman babasını arıyor! Mehmet Yıldız kimdir

Monique Witteman babasını arıyor! Mehmet Yıldız kimdir
Müge Anlı Hollanda'dan bir konuğun daha ailesine kavuşabilmesi için dosya açtı. Monique Witteman ismindeki Hollandalı kadın annesinin günah çıkarma sırasında itiraf ettiği ve kendisinin de duyduğu gerçekle şoke oluyor. Babasının Türk olduğunu öğrenen Witteman kendisinin Konya'da olduğunu düşünüyor.

Türkiye'nin gündemine babasını arayan bir kadın daha girdi. 1964 doğumlu Hollandalı Monique Witteman babasını bulabilmek adına Müge Anlı'nın programına geldi. Tülay Cenik ile birlikte stüdyoya gelen ve kendisini anlatan Witteman, gerçek babası olarak bildiği kişiden gerçek babalık görmediğini anlattı.

Daha önce Antalya'da yaşayan ve ardından da İstanbul'a yerleşen Hollandalı kadın çok da iyi Türkçe konuşuyor. Annesinin papaza günah çıkarma sırasında çocuğunun bir Türk'ten olduğunu itiraf ettiğini ve duyduğunu söylüyor.

Kendisine gelen bir kartpostalla birlikte karakalem çalışması resmin de olduğunu belirten Witteman, Mehmet Yıldız Konya yazısının bulunduğunu ifade etti. Ayrıca annesinin resim yeteneği olmadığını da anlattı.

Monique Hanım ve ailesi o dönem Den Haag'da (Lahey) yaşıyormuş.

monique witteman

Yayına Ali Yılmaz adında bir vatandaş bağlandı. Mehmet Yıldız'ın durumunu bildiklerini belirterek ağabeylerinin isimlerini verdi. Ekip çalışanları da Mehmet Yıldızı bulabilmek adına çalışmalarını yoğunlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.