Mucize Doktor 17. bölüm tek parça! 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı FOX TV

Mucize Doktor 17. bölüm tek parça! 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı FOX TV
FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor ile 9 Aralık 2020 akşamı yayınlandı. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Mucize Doktor 17. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Mucize Doktor 17. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Bihter Dinçel, Korhan Erduran ve Hayal Köseoğlu gibi birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde hem göz yaşları akacak hem de yüzler gülecek. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Mucize Doktor 17. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. Ayrıca Mucize Doktor 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtını da bulabilirsiniz.


Mucize Doktor 17. bölüm özeti

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı’ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman’dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz’in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.

irem sak

Mucize Doktor 17. bölüm full tek parça HD izleDemir’den aldığı aşk taktikleriyle Ali, Nazlı’ya karşı ilk kez atak oynamayı dener ama bu çok fena ters teper. Öte yanda Ferman’la arası düzelen Beliz, bağış gecesinin hasılatını bir hayır işi için kullanmaya karar verir. Kıvılcım buna karşı çıkınca hastanenin kontrolü için savaş yeni baştan başlar. Tanju ve Ferman yapışık ikizlerin vakasında birlikte çalışırlar ama beklenmedik bir komplikasyon bütün planı suya düşürür. Köşeye sıkışan Kıvılcım en çılgın planını yürürlüğe sokar. Ve gözünü karartan Ali, sonunda bir teşebbüste bulunur.

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün

bir zamanlar çukurova hilal altınbilek

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey



Mucize Doktor 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.