Mucize Doktor 28. bölüm tek parça full izle

Mucize Doktor 28. bölüm tek parça full izle
FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümü ile ekranlarda. Dizinin son bölümünde yaşananlar herkesi ekran başına kilitlenmiş ve yayınlanan fragman sonrası bugünü beklemeye başlamıştı. 26 Mart Perşembe günü yayınlanan yeni bölüm sonrasında diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Mucize Doktor 28. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Mucize Doktor 28. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Bihter Dinçel, Korhan Erduran ve Hayal Köseoğlu gibi birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde hem göz yaşları akacak hem de yüzler gülecek. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Mucize Doktor 28. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. Ayrıca Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtını da bulabilirsiniz.
 


Mucize Doktor 28. bölüm özeti

Ali’nin babasıyla ilgili kararının değişmesiyle birlikte Nazlı hastanedeki yetkili isimlere haber verecek. Babasının tedavisi için harekete geçecek olan Ali’yi durdurmak isteyen yetkililer ona yaptıklarının riskini anlatacak. Tüm anlatılanlara rağmen tedaviye devam edecek olan Ali bir anda tüm dikkatleri üstüne çekecek. Ali’nin kararının kesin olduğunu gören diğer yetkili doktorlar ise “Hazırlanın buralar çok karışacak” diyerek gerekli önlemlerin alınmasını isteyecek. Peki, kurtulma ümidi oldukça düşük olan Ali’nin babası hayatta kalacak mı ve Ali Vefa bu kez de babasını kurtarmayı başarabilecek mi?

Mucize Doktor 28. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Mucize Doktor 28. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Mucize Doktor'nin 24. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

yemin emir

söz meriç aral

 


Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.