Müge Anlı 8 Şubat Perşembe neler yaşandı! Musa Gödek bulundu mu

Müge Anlı 8 Şubat Perşembe neler yaşandı! Musa Gödek bulundu mu
ATV'nin en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de ekranlardaki yerini aldı. Binlerce program yapmasına rağmen ilk günkü heyecanıyla olaylara yaklaşan ve titizliği ile dikkat çeken Müge Anlı bugün de önemli konulara el attı. Peki bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşandı. İşte detaylar...

Bir ayı geçen süredir aranan Musa Gödek için çalışmalar devam ediyor. Adeta sırra kadem basan ve hiçbir yerde bulunamayan Gödek'i bulmak adına her şey yapılıyor. Ailesi ve program ekibi parasından dolayı kaybolma taktiği uyguladığı ihtimali üzerinde de durarak kendisinden vazgeçme konusunda bu tür bir davranışta bulunabileceği dile getirildi. Avukat Rahmi Bey de bu olasılığı destekledi.

Arama devam ediyor
Musa Gödek'i bulabilmek adına adeta seferberlik ilan edildi. Dünkü aramalardan sonuç çıkmazken bugün de havanın daha da kötü olmasından dolayı şartların zorlaştığı bildirildi. Müge Anlı ve ekibi Gödek'in araştırıldığı yerden canlı yayınla Türkiye'ye seslenirken bulunmasını da temenni ettiler.

Neler yaşanmıştı
Otomobili Pembe Kayalıklar bölgesinde bulunan Musa Gödek'in aracından kendisine ait cüzdan ve cep telefonu bulunmuştu. Jandarma ekipleri, yeni evli olduğu öğrenilen Gördek için havadan ve karadan arama çalışma başlatmasına rağmen Gödek'ten bir ize ulaşamamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.