Müge Anlı bugün var mı yok mu? 14 Mayıs Cuma Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok ve yayınlanmıyor

Müge Anlı bugün var mı yok mu? 14 Mayıs Cuma Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok ve yayınlanmıyor
Türkiye'nin en çok izlenen sabah programı olma unvanını elinde koruyan Müge Anlı ile Tatlı Sert yepyeni bir günde daha izleyicileri tarafından seyredilmek isteniyor. Dün yayınlanmayan programın bugünkü durumu merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Müge Anlı bugün var mı yok mu? 14 Mayıs Cuma Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok ve yayınlanmıyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sabah saatlerine damga vuran yayınları, çözdüğü olayları, kavuşturdupu aileleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile televizyon tarihine adını yazdıran Müge Anlı ile Tatlı Sert büyük bir ilgiyle izlenmeye devam eidyor. Program dün yayınlanmamıştı ve izleyicilerini üzmüştü. Binlefce kişi Müge Anlı neden yok? sorusunu sorarak yanıt aramıştı. Bugün de haftanın son günü ve seyirciler durumu öğrenmek ve sevdikleri sunucuyu izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Müge Anlı bugün var mı yok mu? 14 Mayıs Cuma Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok ve yayınlanmıyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Müge Anlı var mı yok mu?

Başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert dün olduğu gibi bugün de ekranlarda yerini almayacak. Bayram sebebiyle televizyona çıkmayacak olan Anlı izleyicileri tarafından ancak tekrar bölümlerle izlenebilecek. ATV ve programın Youtube kanalında geçmiş bölümlerin izlenmesine imkan veriliyor. Yeni bölüm ise 17 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.