Müge Anlı'da Ayşe Yücel'in yıllar sonra dinen hasreti!

Müge Anlı'da Ayşe Yücel'in yıllar sonra dinen hasreti!
Dün anlattığı hikaye ile Türkiey'nin yüreğini dağlayan ve Müge Anlı'yı da kahreden Ayşe Yücel'in oğluna kavuşup kavuşamayacağı merak ediliyordu. Dün annesiyle görüşmek istemediğini açıklayan Durdu Bey sonunda yumuşadı. Anne oğulun hasreti canlı yayında dindi.

27 yıl önce 3 yaşında iken yaşadığı zorluklar sebebiyle oğlunu terk eden Ayşe Yücel dün Müge Anlı'nın yayınına katılmıştı. Anlattıkları ve yaşadıklarıyla herkesi gözyaşına boğan ve Anlı'yı da hüzünlendiren Ayşe Hanım sosyal medyada da büyük etki yaratmıştı. Ve hasret sona erdi. Anne ve oğul bir araya geldi.

Ayşe Hanım şunları söyledi; "Yayından sonra aynı numara tekrar aradı. Ayşe Hanım dedi bana. Eşim ve çocuklarımla geleceğim. Seninle tanıştıracağım. Ne ihtiyacın varsa karşılarım. Dardaysan telefon aç. Gelip bakacağım."

İsmini veremedik, yayına çıkaramadık
Müge Anlı Durdu Bey'in önemli bir görevde bulunduğunu belirterek yayına çıkaramayacaklarını ve soyismini açıklamayacaklarını belirterek yaşananlara çok sevindiğini açıkladı.

Ramazan Sakar'ın babası bağlandı
Olay sonrasında oğullarından haber alamadıklarını ve kaybolduğunu düşündüklerini anlatan baba Ali Sakar, Seda Özcan'ı kaçırdığından bilgisi olmadıklarını söyledi. Seda Özcan'ın babası ise bu sözlere tepki gösterdi. Yetkililerin olay hakkında bilgi verdiğini ve Ali Sakar'ın yalan söylediğini iddia etti. Sakar da gelen telefondan şüphe ettiği sebebiyle ihtimal vermediğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.