Müge Anlı'da garip olay! Çiğdem Çakırer kardeşini öldürdü mü?

Müge Anlı'da garip olay! Çiğdem Çakırer kardeşini öldürdü mü?
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ele alınan bir olay herkesi şoke etti. Kayseri'de yaşayan Çiğdem Çakırer, eşinin kardeşini öldürmesini itiraf etmesine rağmen cinayeti kabul etmiyor.

Yıllardır ekranlarda çözdüğü olaylarla adından söz ettiren Müge Anlı dünden bu yana çok farklı bir dosya ile karşımıza çıkıyor. Kayseri'de meydana geldiği öne sürülen ancak bir türlü kabul edilemeyen bir cinayet için aile bireyleri karşı karşıya geldi. Anne Durna Karadavut ve erkek çocuğun, öldürüldüğünü iddia ettiği Filiz Karadavut'un, Çiğdem Çakırer'in eşi Umut Çakırer öldürülmediğini savunması yayın herkesi şoke ediyor.

İddialara göre 12 yıl önce gerçekleşen cinayetin ardından Çiğdem Hanım kardeşini 1.5 yıl sonra bir sağlık ocağında gördü. Bunun üzerinden kardeşinin hayatta olduğunu söyledi. Eşinin motor ustalığı yaptığını ve zor şartlar altında ek işe de gittiğini söyleyen Çiğdem Çakırer bu cinayeti işleyecek biri olmadğını her defasında tekrarlıyor. Filiz Karadavut'un son olarak amcasının oğlunun telefonundan görüştüğü tespit edildi. Daha sonra kendisinden haber alınamadı.

Durna Hanım: Bu zamana kadar sustum
Kızı Çiğdem'in düzeninin bozulmaması adına sustuğunu anlatan Durna Hanım, diğer kızı Filiz'in öldürüldüğünü öne sürdü. İki taraf arasındaki savaş yargıya da taşındı. Enişte Umut Çakırer cinayeti itiraf etmesine rağmen Çiğdem Hanım bunu kabullenmiyor.

çiğdem çakırer

Çiğdem Çakırer Filiz Karadavut'u öldürdü mü?
Anne ve erkek çocuğun karşı taraf olduğu olayda avukat Çiğdem Çakırer'in de cinayetle ilgisi olabileceği ihtimali üzerine araştırılmasını talep etti. Eşinin bu denli arkasında duran Çiğdem Hanım'ın bu tavırları Müge Anlı ve stüdyodakilerin de dikkatini çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.