Müge Anlı'da kızını arayan babaya alkol ve şiddet şoku!

Müge Anlı'da kızını arayan babaya alkol ve şiddet şoku!
Müge Anlı'nın 30 Ekim Salı günü ekranlara gelen programında Kenan Danışman'ın kızını araması gündeme damga vurdu. Kızı Selma Danışman'ı arayan babanın alkol problemi olduğu ve sürekli şiddet uyguladığı iddia edildi.

Müge Anlı'da herkesi şoke eden bir olay daha yaşandı. Kenan Danışman adındaki bir vatandaş kızı Selma'nın teyzesinin yanına gittiğini ve orada kendisine karşı doldurulduğunu öne sürdü. Çok geçmeden de selma Danışman yayına bağlandı. Babasını alkolik olmakla, gezmekle, çalışmamakla ve şiddet uygulamakla suçlayan genç kız, teyzesinin yanında mutlu olduğunu söyledi.

10 çocuğu olan Kenan Danışman'ın kardeşine reşit olmayan bir gelin aldığını da dile getiren Selma Danışman'a cevap veren baba; 'Bu kız bize geldi ama reddettim' dedi. Selma da; '6 ay evinde kaldı' iddiasında bulundu.

kenan danışman

Müge Anlı 10 çocuğu bulunması konusunda da Kenan Bey'e tepki gösterdi.

selma danışman

Okuyup o... mu olacaksın dedi!
Müge Anlı olayı incelemek için 'Neden okula gitmiyorsun?' diye sordu. Selma Danışman burada da babasını suçlayıp 'Okuyup o.... mu olacaksın?' dediğini öne sürdü.

Başarılı gazeteci sevgilisi de olduğunu öğrendiği Kenan Danışman'a adeta patladı. "İzledik gördük. Sultan Süleyman bile baş edemiyor. 10 çocuğun üzerine bir de sevgilin olamaz kusura bakma" diyen Müge Anlı'nın programına telefon yağdı.

Program ekibi de Kenan Bey'den tüm mahalle ve eşinin korktuğunu ve pek konuşmadan kendisinden şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Kenan Danışman'ın çocuklarını dilendirdiği de iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.