Müge Anlı'da Murat Demir ile ilgili son dakika gelişmesi

Müge Anlı'da Murat Demir ile ilgili son dakika gelişmesi
Mamak Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Murat Demir'in nerede olduğu konusundaki araştırmalar Müge Anlı'nın programında devam ediyor. İşte son detaylar...

Türkiye'nin gündemine oturan Murat Demir'in kaybolmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Ailesinin büyük bir üzüntüyle sonuca varmasını istediği çocukları hakkında önemli gelişmeler yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Aralık Perşembe yayınına Murat Demir'in eşi Güler Hanım da bağlandı. Kendisine Murat Bey'in arkadaşı tarafından atıldığından şüphelendiği bir mesaj geldiğini açıkladı. Ayrıca Murat Demir'in işe otostopla gelip gittiği öğrenildi.

Murat Demir nerede?
Müge Anlı'nın büyük bir çaba ile aradığı Murat Demir'in başına gelmesi muhtemel olayların başında otostop konusu bulunuyor. Aile zaman zaman bu hususta kendisini uyardıklarını belirtti. Kardeşi de otostop yaptığı noktanın tekin bir yer olmadığını belirtti.

Sessiz bir insan
Eşi Güler Hanım da Murat Demir'in çok sessiz biri olduğunu, kartlarını ortak kullandıklarını belirtti.

murat demir

Baba ve anne ağlıyor
Programa katılan Murat demir'in anne ve babası da oğullarının bulunmasını isteyerek gözyaşı döküyor.

Aramızda şakalaştık
Güler Hanım'a mesaj attığı iddia edilen Erhan Bey, Müge Anlı ekibine konuştu. Erhan Bey, Murat Demir'in eşini tanımadığını, dışarda birlikte görmediğini ifade etti. Küfürlü konuşmaları kabul eden Erhan Bey, eşi hakkında hiçbir şey söylemediğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.