Müge Anlı'daki tarihi olaya Hasan Akgün damgası

Müge Anlı'daki tarihi olaya Hasan Akgün damgası
Başarılı sunucu Müge Anlı'nın ekrana getirdiği 42 yıllık hasretin ardında yaşananlar Türkiye'yi gözyaşlarına boğarken Melahat Hanım ile ilgili bir detayda Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün tespitleri damga vurdu.

Dört kardeşin neredeyse yarım asır sonra bir araya geldiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar her geçen dakika daha fazla gözyaşı dökülmesine sebep oluyor. Yaşanan acılar, zorluklar ve aile bağlarındaki koparılmalar Türkiye'nin gündemine oturdu.

Başarılı sunucu Müge Anlı kardeşlerin zor durumlardan geçtiklerini belirterek Melahat Hanım hakkında flaş bir detayı açıkladı.

Anlı; 'Bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ki gerçekten ağabeyim gibi severim mayıs ayında Melahat Hanım'ın evini gördükten sonra gözlerinin dolduğunu ve gerekenin yapılmasını söylediğini iletmiş' dedi.

Ardından da kardeşlerin en küçüğü Şenol'u da Melahat Hanım'dan yanına almasını istedi ve Akgün'ün kendisine iş bulacağına inandığını, eve iki maaş girmesiyle birlikte daha da güçlü olacaklarını dile getirdi.

Ayrıca Anlı Whatsapp'tan da Dr. Hasan Akgün'e canlı yayında konu ile ilgili mesaj gönderdi.

Akgün'den söz
Büyükçekmece Beleidye Başkanı Dr. Hasan Akgün de yayına bağlandı. Şenol için iş sözü verdi. Akgün; 'Sen ayarlarsın, buluşruız, görüşürüz, işi ayarlarız. Eğer bir ailenin kurtulması söz konusuysa yapacağımzı şey ibadettir. Biz insanlar için varız. Onların mutluğu için çalışan bir vatandaşım. Sosyal yara haline gelen konulara parmak basmak da apayrı bir konu. Sen bu işi ayarlarsın hallederiz.' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.