Müge Anlı'daki Tuncer Ustael kimdir?

Müge Anlı'daki Tuncer Ustael kimdir?
ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında yer alan ve birçok suçlamanın hedefinde olan Tuncer Ustael kimdir? Hakkındaki iddiaları neden reddediyor.

Türkiye'nin konuştuğu olayda Tuncer Ustael'in cinayet zanlısı olabileceği yönünde çıkan iddialar herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yer alan ve bir hafta cezaevinde de yatan Tuncer Ustael hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Yayına bağlanan birçok kişinin suçlamasını da reddeden Ustael'in daha önce de cezaevine girdiği açıklandı.

Peki Tuncer Ustael kimdir?
Bir apartmanda kapıcılık yapan Tuncer Ustael'in muska yazdığı ve hocalık yaptığı öğrenildi. Ayrıca Melike ve Meryem Tahnal'ın akıbetinin merak edildiği olayda birçok suçlamanın hedefi oldu. Cezaevinde kaldığı bir haftalık süreçte koğuşta kalanlara cinayetle ilgili bilgiler verdiği öne sürüldü. Bugün de bir kişiye ev satma vaadiyle aldığı kapora sonrası ortadan kaybolduğu iddia edildi. Ustael daha önce de farklı sebeplerden dolayı birkaç kere hapse girdiği öğrenildi. Yayına bağlanan son konuk ise Tuncer Bey'in daha önce sakalı olduğunu ve şu an bulunmadığını belirterek eve gittiği zaman yaşadıklarını hiçbir zaman unutamayacağını dile getirdi.

emine ustael tuncer ustael

 

havva palu tuncer ustael müge anlı

havva palu babasının evine girmek istemedi
 



MERYEM TAHNAL ENJEKTÖR MÜGE ANLI

meryem tahnal havva palu atv müge anlı tuncer ustael

meryem tahnal
 

meryem tahnal müge anlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.