Müge Anlı'dan Beşiktaş taraftarına cevap

Müge Anlı'dan Beşiktaş taraftarına cevap
Dün oynanan Beşiktaş - Kayserispor maçında siyah beyazlı tribünlerden kendisine küfredilen Müge Anlı'nın bu sabahki programında nasıl bir yanıt vereceği merak konusuydu. Anlı direkt olarak Beşiktaş taraftarına seslenmedi ancak onlara yönelik ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasında tribünlerin uzun süre kendisine ve annesine küfrettiği Müge Anlı bu sabah ilk programına çıktı. Ordu'daki olayın araştırmasına devam eden başarılı sunucu, Fenerbahçeli birkaç taraftarı ağırladı. Taraftarların çiçek verdiği Müge Anlı, konuklarını tribüne uğurladıktan sonra isim vermedi ama Beşiktaş taraftarına seslendi.

Anlı şu ifadeleri kullandı; "Ne yazıkki bizler toplum olarak 100 milyon kişiyiz. İstesek de istemesek de içimizde kötüler de var. Kötülüğe kötülükle cevap verirsek kötülüğü desteklemiş oluruz. İyi insanlar ne kadar çok olursa ve seslerini korkmadan, çekinmeden gür bir şekilde çıkarırlarsa her şeyin üstesinden geliriz. Kötüler karşısında susmayacağız, korkmayacağız. Her şey yasayla olmaz. Aile terbiyesi, sağlıklı bir psikoloji de gerekiyor. Kadınlar bu toplumda daha çok mağdur durumda. Kötülüklere yanıt olarak güzellikle cevap vermek ve güzel durmak zorundayız. "

“BENİM NE ALAKAM VAR BU İŞLERLE”

Müge Anlı, Beşiktaş – Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada da, “Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu söyledim. Canları sağ olsun.” diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.